Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megérkezett az eddigi legkisebb Pixma nyomtató a Canon-tól

Office

Megérkezett az eddigi legkisebb Pixma nyomtató a Canon-tól

Kép: Canon Europe

Megérkezett az eddigi legkisebb Pixma nyomtató a Canon-tól

Az intelligens, hálózatra kapcsolható és megfizethető árú tintasugaras nyomtató kiváló választás otthonra vagy irodai használatra.

Ma mutatták be az európai piacon a Canon legkisebb 5 patronos nyomtatóját. A Canon PIXMA TS705 tökéletes otthoni vagy irodai használatra egyaránt, 350 lap kapacitású, kétutas papíradagolóval, valamint számos hálózati kapcsolattal rendelkezik (többek között Amazon Alexa és Google Home integráció lehetséges). Mindezek mellett a nyomtató többfajta papírral és kreatív alkalmazással kompatibilis, amelyekkel új szintre emelkedik a személyre szabott nyomtatás élménye.

bingen-eur-hoffice-ambient-01

Bár az új, kompakt nyomtató 18%-kal kisebb elődjétől, a PIXMA iP7250-től, az új Canon PIXMA TS705 minden fontos funkciót tartalmaz, mint a hangvezérlés, hálózatra kapcsolhatóság és tinta-takarékos patronok. 350 lapos kapacitásával a PIXMA TS705 tökéletes választás olyan kisvállalkozások számára, ahol a zavartalan hagyományos papíros nyomtatás elengedhetetlen. A maximális produktivitást kétutas papíradagoló biztosítja, a hátsó papíradagoló pedig alkalmas bármilyen típusú papír befogadására – legyen szó matt vagy fényes papírról, 8,9×8,9 cm méretű, vagy A4-es papírról. A nyomtató üzemeltetését az LCD érintőképernyő teszi egyszerűvé.

A Canon PIXMA TS705 5 egyéni tintával dolgozik, így éles kontúrokat, magas minőségű dokumentumokat, vibráló fotókat és számtalan kreatív tartalmat nyomtathatunk. Mindezek mellett az opcionális XL és XXL tintapatronokkal többet nyomtathatunk olcsóbban, és az 5 egyéni patronnak köszönhetően csak a kifogyott tintát kell cserélni.

A Canon PRINT alkalmazás elérhető iOS-en és Androidon is, így a felhasználók közvetlenül okoseszközeikről indíthatják a nyomtatást Wi-Fi segítségével. Az alkalmazás okostelefon változata segítségével könnyedén nyomtathatunk, elég csak egy fotót készíteni a dokumentumról és azt PDF-be konvertálni. Ethernet hozzáférés esetén a Canon PIXMA TS705 tulajdonosok élvezhetik a biztonságos és nagysebességű kapcsolatok további előnyeit is.

A PIXMA Cloud Link pedig egyszerűvé varázsolja a mindennapokat, hiszen a felhasználók közvetlenül nyomtathatnak olyan népszerű felhőszolgáltatásokból, mint Facebook, Instagram, Google Drive és DropBox, így téve zökkenőmentessé fontos dokumentumok azonnali nyomtatását a feszített tempójú munkanapokban. A Canon Pixma TS705 kompatibilis továbbá az AirPrinttel (iOS), a Mopriával (Android) és Windows 10 Mobile-lal, így külön alkalmazás letöltése nélkül nyomtathatunk ezen eszközökről is.

Hatékonyságra törekvő kisvállalkozások és környezettudatos családok számára tehát a Canon PIXMA TS705 a legtökéletesebb megoldás. Az automata ki –és bekapcsoló gomb hozzáalakítható a munkaidőhöz vagy a családi ritmushoz, így az eszköz gazdaságosan működik, miközben készenlétben van, ha szükséges. Az automatikus kétoldalas nyomtatásnak köszönhetően a nyomtató segít takarékoskodni a papírral is.

A Canon Easy-PhotoPrint szerkesztője, melyet asztali számítógépre tervezett, rengeteg szerkesztési és grafikai lehetőséget tartogat a személyre szabott nyomtatásban, mint például a személyre szabott naptárakat, kollázsokat vagy matricákat. Ezeket több típusú papírra, például mágneses, öntapadós vagy 8,9×8,9 cm-es fotópapírra is nyomtathatjuk. Sőt, a Canon Körömmatrica-készítő alkalmazása több mint 200 fajta sablont tartalmaz, amellyel lenyűgöző körömmatricákat nyomtathatunk a Canon PIXMA TS705 segítségével.

A Canon PIXMA TS705 és az eredeti Canon tinta használatával a felhasználók értékes pontokat gyűjthetnek a Canon Print Rewards programban, amelyeket termékekre, játékos ajándékokra vagy digitális szolgáltatásokra lehet beváltani. Az Easy Ink Delivery e-mail emlékeztetői pedig biztosítják, hogy a tintapatron utánpótlás rendelését soha ne felejtsük el.

A Canon eddigi legkisebb, méretéhez képest meglepően sok funkcióval bíró 5 tintás egyfunkciós nyomtatója a tökéletesen szolgálja ki a család nyomtatási igényeit ugyanúgy, mint egy kisvállalkozásét, amely egy gyorsan és tökéletesen működő, elérhető árú terméket keres.

A Canon PIXMA TS705 2019 februárjától elérhető kereskedelmi forgalomban.

Kulcsfontosságú előnyök:

  • Minőségi fotónyomtatás és éles dokumentumok 5 egyéni tintával
  • Okos vezetéknélküliség és felhő kapcsolhatóság
  • Teljes felbontású LCD
  • Kétutas papíradagoló és automatikus kétoldalas nyomtatás
  • 350 lapos kapacitás
  • Okos és kompakt formatervezés
  • Körömmatrica és lemez nyomtatás

A doboz tartalma:

  • Canon PIXMA TS705
  • Kezdő tintapatronok
  • Tápkábel
  • Telepítő CD-ROM
  • Kézikönyvek és egyéb dokumentumok

További Office

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés