Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Skanska újabb egészséges épületet hoz létre Budapesten

Office

A Skanska újabb egészséges épületet hoz létre Budapesten

A Skanska újabb egészséges épületet hoz létre Budapesten

A vállalat irodafejlesztése, a H2Offices megszerezte a WELL v2 Core & Shell előminősítést

A H2Offices irodakomplexum első fázisa WELL v2 Core & Shell előminősítést kapott az International WELL Building Institute (IWBI), az egészséges, emberközpontú irodahelyiségek tanúsításáért felelős nemzetközi szervezettől.

A Skanska legújabb projektje a Platinum, azaz a szabvány legmagasabb szintjének elérését tűzte ki célul.

A Skanska legújabb budapesti fejlesztése során az épület használóinak jóllétére helyezi a hangsúlyt, amit a H2Offices WELL Core & Shell előminősítés is bizonyít. Az International WELL Building Institute (IWBI) által létrehozott tanúsítás azt igazolja, hogy egy épület egészséges és emberközpontú szolgáltatásokat nyújt a használói számára. A WELL elveivel összhangban épített irodaépületek különösen nagy jelentőséget kapnak most, amikor még jobban kell vigyáznunk az egészségünkre és a biztonságunkra, mint a pandémia előtti időkben.

A H2Offices építése során a lehető legnagyobb figyelmet fordítják az egészséges környezet megteremtésére. A levegő minőségéről a fokozott friss levegőellátás, a levegő összetételének folyamatos figyelése és igény szerint vezérelt szellőztetés gondoskodik. A helyiségekben fenntartják az egészséges páratartalom szintet, ami gátolja a vírusok és baktériumok terjedését. A H2Offices úgy lett tervezve, hogy maximalizálja a napfényhez való hozzáférést és minimalizálja a tükröződést, miközben a LED világítótestek hatékony és jó minőségű fényt biztosítanak az épület felhasználói számára. A multifunkcionális kert és a zöld teraszok az emberek kikapcsolódását és feltöltődését segítik a nap folyamán. A kerékpártároló, az öltözők és a zuhanyzók, valamint a tetőtéri futópálya ösztönzik majd az irodaház használóit a kikapcsolódásra és az egészséges életmódra. Az irodakomplexum elősegíti a jó higiéniai gyakorlatok alkalmazását, és az érintés nélküli technológiák fontos szerepet játszanak majd a felhasználók biztonságának növelésében az épületen belüli mozgás során.

„A H2Offices WELL előminősítése egy újabb siker, amely bizonyítja, hogy a Skanskánál igen magas minőségi követelményeket határozunk meg az irodai tereket illetően. A leendő felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy igényeiket, testi és lelki egészségünket a legnagyobb gondossággal vettük figyelembe a projekt tervezésekor. A H2Offices nyilvános közösségi tereit tavak kialakításával tesszük még üdítőbbé és barátságosabbá, míg a bérlők számára kialakítunk helyet kertészkedésre, ahol fűszereket és gyógynövényeket is termeszthetnek. Mindez és még sok más a jóllét jegyében”

‒ mondta Schmidt András, a Skanska magyarországi kereskedelmi fejlesztési üzleti egységének környezetvédelmi vezetője.

A H2Offices egy három irodaházból álló komplexum, amely összesen mintegy 67 000 négyzetméter modern irodaterületet fog nyújtani. A legnépszerűbb lokációban, a Váci úti irodafolyosó szívében található H2Offices zöld környezetet kínál majd Budapest egyik legforgalmasabb pontján. Az építkezés 2020 augusztusában kezdődött, és a komplexum első ütemét várhatóan 2022 negyedik negyedévében adják át.

Addig is felfedezheti az irodakomplexumot biztonságos és fenntartható módon a Skanska új alkalmazásával. A projektre vonatkozó összes információ, a látványtervek, az alaprajzok, a fenntarthatósági, műszaki és biztonsági jellemzők csupán néhány érintésre vannak. Az új platform elérhető iOS és Android rendszerekben.

További Office

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés