Connect with us
Hirdetés

technokrata

Átadták az SAP legújabb irodaépületét, ami gyakorlatilag egy IT paradicsom lett

Office

Átadták az SAP legújabb irodaépületét, ami gyakorlatilag egy IT paradicsom lett

Átadták az SAP legújabb irodaépületét, ami gyakorlatilag egy IT paradicsom lett

Néztétek a Szilícium-völgy c. sorozatot? Ha igen, akkor tudjátok miről van szó

Az új, különálló irodaépület belső kialakítása is a meglévő komplexum szellemiségét követi. A földszint dizájnja a föld elemét idézi, az emeleteken a víz és az égbolt színei köszönnek vissza.

uj-sap-irodahaz_

Az irodaterek kialakításánál a fő szempont a kényelem és a hatékonyság volt; a nyitott irodák a természetes megvilágítással bíró helyiségekbe kerültek, a tárgyalók, a telefonszobák és fénymásolók pedig a belső zónákba. A munkaállomások teljesen mobilak, az aktuális projekteknek megfelelően költöztethetők. Az asztalokhoz közeli falak írhatóak, így válnak a brainstormingok, rövid megbeszélések hasznos kellékévé. A kényelmet szolgálja az irodai terek felosztása, a hangtompítás, a szabályozott és zónázott világítás is. A hazai iroda minőségi mutatói megegyeznek az SAP többi, például a Szilícium-völgyben található irodájának paramétereivel.

fuggoagyak

A csocsóasztal már a múlt: itt a minigolf és a függőágy

A teakonyhák és a közösségi terek kialakítása segíti a dolgozókat abban, hogy kikapcsolódjanak, kiszakadjanak a munkakörnyezetből. A felszereltségük eltér a hagyományoktól, amint ezt a minigolf, a függőágyak és konyhákból nyíló külső teraszok tanúsítják. Az új irodaépületben is van sportszoba, ahol pingpongozással lehet lazítani napközben. A kerékpárral való munkába járást tároló- és öltözőhelyiség, valamint fürdési lehetőség segíti. Az SAP-s irodakomplexum belső, ingyenes sportolási lehetőségei – jóga, spinning, konditerem stb. – mellett a Graphisoft park zöld környezete sok kollégát csábít futásra is.

„Az SAP Hungary az elmúlt években megduplázta létszámát és árbevételét és a legnagyobb hazai IT-cégek egyikévé vált. Számos nemzetközi befektetést sikerült Magyarországra csábítani, aminek köszönhetően a hazai egység a régió vezető SAP-leányvállalatává fejlődött, amelynek további növekedéséhez folyamatosan keressük az új munkatársakat”

– mondta el Ablonczy Balázs, az SAP Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

minigolf

Az új irodaépület eddig elfoglalt szárnyában a több mint 1100 fős hazai SAP gárdából jelenleg 260 munkatárs dolgozik.

Az SAP elismerten vonzó munkahely, amit számos díj is tanúsít; a vállalat nemrégiben a Német–Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamarától a „Megbízható Munkaadó” címet kapta meg. A vállalatnál jelenleg több mint 50 különböző pozícióra lehet jelentkezni.

További Office

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés