Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Xerox bemutatta legújabb innovációját, a párhuzamos szkennelést

Office

A Xerox bemutatta legújabb innovációját, a párhuzamos szkennelést

A Xerox bemutatta legújabb innovációját, a párhuzamos szkennelést

A Xerox DocuMate 6710 a digitális átállást valós sebességgel és párhuzamos szkenneléssel segíti

A Xerox DocuMate® 6710 szkenner felgyorsítja a vállalkozások digitális átállását, az eszköz ugyanis egy olyan driverrel rendelkezik, amely több szkenner csatlakozását is támogatja ugyanahhoz a PC-hez. A felhasználók így egyszerre szkennelhetnek több eszköz használatával ugyanarra a PC-re, de akár az is lehetséges, hogy amíg az egyik eszközön szkennelnek, addig a másokon a szükséges beállításokat végzik. A DocuMate 6710 használatával így az egy óra alatt beolvasott dokumentumok száma megsokszorozható.

dm6710_img1

A DocuMate 6710 olyan szektorok számára készült, ahol még mindig nélkülözhetetlen a nagyobb mennyiségű papír használata, mint például a jogi dokumentumok, az orvosi papírok az egészségügyi ellátásban, vagy éppen a dolgozatok az oktatási intézményekben. A DocuMate 6710 gyorsasága és papírkapacitása lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen és gyorsan beszkenneljék a szükséges dokumentumokat, ami különösen azokban a szituációkban fontos, amikor az ügyfélnek helyben meg kell várnia a szkennelést.

A Xerox Corperation licenszszerződése alapján a DocuMate 6710 szkennert a Visioneer gyártja és forgalmazza, a Xerox minőségi szabványainak megfelelően.

Valós szkennelési sebesség

A DocuMate valós sebességéhez hozzájárul a szkennelési sebesség, a képfeldolgozás gyorsasága, a csatlakoztatott számítógépnek a teljesítménye, valamint a szkenneléshez használt szoftver.

A Xerox DocuMate 6710 100 oldal / perc sebességét a következők támogatják:

  • A Visioneer’s On-Board Acuity technológia, amely 15 képjavító algoritmust biztosít a szkennernek, így a processzor-igényes feladatok feldolgozása már az adatok megérkezése előtt megtörténik.
  • Az eszköz valós natív USB 3.0 csatlakozóval rendelkezik, amely felgyorsítja a szkenner és a PC közötti adatátvitelt.
  • Visioneer Acuity, amely felismeri és kihasználja a rendelkezésre álló memóriát és a csatlakoztatott számítógép teljesítményét annak biztosítása érdekében, hogy ne a PC teljesítménye legyen a szűk keresztmetszet.
  • 000 oldal / nap teljesítmény és 300 lapos adagolótálca.

„A DocuMate 6710 egy intelligens, hosszú távú befektetés, különösen akkor, ha figyelembe vesszük, hogy képes a szkennelési kapacitás megduplázására, vagy akár megháromszorozására is, mindezt megfizethető áron. A párhuzamos beolvasás lehetővé teszi a folyamatos működést, amely a DocuMate 6710 valós hardveres sebességével kombinálva jelentős fejlődés érhető el a napi termelékenységben.” 

– mondta Walt Thinfen, a Visioneer elnök-vezérigazgatója.

Valós munkafolyamatok és integráció

A DocuMate 6710 magában foglalja a Visioneer OneTouch® Acuity technológiáját, amely lehetővé teszi a rendszergazdák számára, hogy meghatározzák a szkennelés útvonalát a beolvasástól a PC-re való mentésig. A felhasználók akár 90 különböző munkamenetet is meghatározhatnak, amelyeket közvetlenül a kezelőpanelről indíthatnak el, a párhuzamos szkenneléssel pedig egyszerre több feladatot is futtathatnak. Miután a szkennelt dokumentum eléri a célját, a Visioneer TWAIN DriverPLUS és Acuity biztosítja a pontos integrációt a végső célállomással vagy alkalmazással.

További Office

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés