Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ilyen lesz a modern videokonferencia az LG és a Cisco szerint

Office

Ilyen lesz a modern videokonferencia az LG és a Cisco szerint

Ilyen lesz a modern videokonferencia az LG és a Cisco szerint

Közös, integrált videokonferencia-rendszert jelentett be az LG és a Cisco

Jelentős új fejlesztést jelentett be a vállalati tárgyalókban használt videokonferencia-rendszerek területén az LG Electronics (LG). Az LG Ultra HD kijelzői közül 6, a vállalat Full HD kijelzői közül pedig 20 modell mostantól teljes mértékben kompatibilis a Cisco Room Kit és Room Kit Plus rendszerekkel, valamint a Cisco SX széria SX10, SX20 és SX80 eszközeivel. A távoli országokban és kontinenseken tartózkodó munkatársak így hatékonyan kommunikálhatnak egymással anélkül, hogy a technológiai korlátok vagy az elmosódott kép bármiben akadályozná őket.

cisco_conference_room

Az LG kijelzőinek és a Cisco hálózati technológiájának erősségei együtt ideális megoldást nyújtanak a videokonferencia-beszélgetésekhez, a tartalommegosztáshoz és a prezentáláshoz, hiszen a kijelzők, melyek a lehető legjobb minőségben jelenítik meg a tartalmakat, megbízható és erős hálózati szolgáltatásokkal egészülnek ki. A két vállalat eszközei és rendszerei együtt egyedi funkciókat kínálnak: kiváló színvisszaadást biztosítanak a különféle videoformátumokhoz és a prezentációkhoz; integrált és automatikus, érintés nélküli konfigurációra adnak lehetőséget; automatikusan felismerik és felcímkézik a csatlakoztatott eszközöket, valamint problémamentes szinkronizálást biztosítanak a minimális késleltetésnek köszönhetően.

Az LG készülékei között az UH5 sorozat 49 és 98 colos méret közötti Ultra HD modelljei, valamint a Full HD széria 32-65 colos kijelzői (a 32SM5 modelltől a 65SM5-ig) mind kompatibilisek a Cisco Room Kit rendszerével, így bármelyik tárgyalóhelyiségbe megtalálhatjuk a megfelelő darabot. Az LG összes kijelzője IPS technológiával készül, melynek köszönhetően élénk és pontos színeket jelenítenek meg széles betekintési szögek esetén is. A Full HD modellek szintén a hihetetlenül élénk színekről és a részletgazdag képi megjelenítésről ismertek.

Az LG és a Cisco közötti együttműködés egy olyan felhasználóbarát rendszert eredményezett, amely automatikus integrációt és érintés nélküli beállításokat tesz lehetővé: amint az LG kijelzője észleli, hogy egy Cisco-eszköz csatlakozik a HDMI porthoz, önmagától elvégzi a beállításokat, elkerülve a konfigurációs problémákat. Az LG kijelzői első használatkor automatikusan csatlakoznak a Cisco Room Kits rendszerhez. A készülékek egyúttal a Cisco Touch 10 vezérlőn keresztül elérhető összes funkciót támogatják, legyen szó vezetékes vagy vezeték nélküli megosztásról, streamelt videóról, élő tartalomról vagy egyszerű négyszemközti beszélgetésről. Az automatizált telepítés mellett az LG és a Cisco által kifejlesztett rendszer képes figyelemmel kísérni a készülékek — beleértve a kijelzők — állapotát egy kodeken és egy egyszerű HDMI kábelen keresztül.

“A munkafolyamatok felgyorsulásával a cégeknek rendkívül fontos lett a hatékony kommunikáció és tartalommegosztás. A hat LG modell integrációja a Cisco Room Kit és Cisco Room Kit Plus rendszerekkel azonnali videokonferencia-megoldásokat kínál, a lehető legmagasabb minőségű képi megjelenítés mellett. Ez az integráció jól példázza az LG professzionális kijelzőiben rejlő lehetőségeket és a készülékek sokoldalúságát. Cégünk készen áll arra, hogy innovatív és hatékony megoldásokkal támogassa a vállalkozásokat.”

— mondta Klemencz Mihály, az LG Business Solutions magyarországi regionális sales menedzsere.

További Office

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés