Connect with us

technokrata

A Xerox új multifunkcionális nyomtatócsaládot mutatott be

Office

A Xerox új multifunkcionális nyomtatócsaládot mutatott be

A Xerox új multifunkcionális nyomtatócsaládot mutatott be

WiFi Direct és mobil nyomtatás támogatással is bírnak az új modellek

A három új nyomtató nagyobb megbízhatóságot és nyomtatási kapacitást biztosít a költséghatékony kisvállalkozások számára

Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.

A Xerox egy új, három eszközből álló, költséghatékony nyomtatócsaládot mutatott be, amelyek célja a kisebb irodák mobilitásának a segítése anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötni a képminőség, a biztonság vagy a felhasználói élmény tekintetében. A Xerox B210, B205 és B215 multifunkcionális nyomtatók nagy sebességű, vezeték nélküli kapcsolatot biztosítanak, lehetővé téve a felhasználóknak hogy bármikor bárhonnan nyomtathassanak.

Mindegyik nyomtató WiFi Direct technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi a vezeték nélküli nyomtatást router használata nélkül, valamint támogatja az Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria és Android applikációkon keresztül történő mobil nyomtatást is. A sorozat minden tagja akár 31 oldal nyomtatására is képes percenként, nagy felbontású 1200 x 1200 DPI képminőséggel.

Device features WiFi Direct technology that enables wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.

A Xerox VersaLink® és AltaLink® nyomtatócsaládokhoz hasonlóan a B215 szintén 3,5 inches érintőképernyővel rendelkezik, amely a mobiltelefonokhoz hasonló felhasználói élményt biztosít.

„A kisvállalkozások, és azok, akik otthonról dolgoznak, egyszerű kezelhetőséget, funkcionalitást és nagy nyomtatási kapacitást keresnek ugyanúgy, mint a nagyobb irodákban. Ez a könnyű, kompakt nyomtatócsalád a megfelelő adottságokkal rendelkezik elérhető áron”

– mondta Terry Antinora, a Xerox Workplace Solution elnökhelyettese.

További Office

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu