Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Xerox új multifunkcionális nyomtatócsaládot mutatott be

Office

A Xerox új multifunkcionális nyomtatócsaládot mutatott be

A Xerox új multifunkcionális nyomtatócsaládot mutatott be

WiFi Direct és mobil nyomtatás támogatással is bírnak az új modellek

A három új nyomtató nagyobb megbízhatóságot és nyomtatási kapacitást biztosít a költséghatékony kisvállalkozások számára

Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.

A Xerox egy új, három eszközből álló, költséghatékony nyomtatócsaládot mutatott be, amelyek célja a kisebb irodák mobilitásának a segítése anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötni a képminőség, a biztonság vagy a felhasználói élmény tekintetében. A Xerox B210, B205 és B215 multifunkcionális nyomtatók nagy sebességű, vezeték nélküli kapcsolatot biztosítanak, lehetővé téve a felhasználóknak hogy bármikor bárhonnan nyomtathassanak.

Mindegyik nyomtató WiFi Direct technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi a vezeték nélküli nyomtatást router használata nélkül, valamint támogatja az Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria és Android applikációkon keresztül történő mobil nyomtatást is. A sorozat minden tagja akár 31 oldal nyomtatására is képes percenként, nagy felbontású 1200 x 1200 DPI képminőséggel.

Device features WiFi Direct technology that enables wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.

A Xerox VersaLink® és AltaLink® nyomtatócsaládokhoz hasonlóan a B215 szintén 3,5 inches érintőképernyővel rendelkezik, amely a mobiltelefonokhoz hasonló felhasználói élményt biztosít.

„A kisvállalkozások, és azok, akik otthonról dolgoznak, egyszerű kezelhetőséget, funkcionalitást és nagy nyomtatási kapacitást keresnek ugyanúgy, mint a nagyobb irodákban. Ez a könnyű, kompakt nyomtatócsalád a megfelelő adottságokkal rendelkezik elérhető áron”

– mondta Terry Antinora, a Xerox Workplace Solution elnökhelyettese.

További Office

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés