Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új, üzleti igényekre optimalizált SSD-t dobott piacra a Kingston

Office

Új, üzleti igényekre optimalizált SSD-t dobott piacra a Kingston

Új, üzleti igényekre optimalizált SSD-t dobott piacra a Kingston

A Kingston Digital Europe Co LLP bemutatta új Data Center 450R (DC450R) típusú nagyvállalati SSD-meghajtóját.

A nagy teljesítményű, 6 Gbps sebességű, 3D TLC NAND memóriával ellátott SATA SSD olvasásközpontú alkalmazásokhoz készült.

A kiszolgálókba szánt SSD kivételes bemeneti/kimeneti (I/O) teljesítményt és kiszámítható késleltetés biztosít, amely napjainkban fontos szempont az adatközponti SSD-k esetében. A Kingston szigorú szolgáltatásminőségi (QoS) követelményei234 szerint kifejlesztett DC450R sokféle nagy olvasási teljesítményt és olvasási gyorsítótárazást igénylő feladatnál egyenletes teljesítménnyel működik.

A vállalatok szeretnének eredményesen megfelelni a termékekkel, megoldásokkal és szolgáltatási szerződésekkel (SLA) kapcsolatos követelményeknek. Ezt a célt szolgálva a DC450R olyan nagy teljesítményű, gazdaságos SSD-megoldást kínál a rendszerépítők és a felhőszolgáltatók számára, amelyre minden helyzetben számíthatnak. A Kingston DC450R 7×24 órás rendelkezésre állást és megbízhatóságot igénylő feladatokhoz készült, például tartalomelosztó (CDN) hálózatokhoz, edge számítástechnikai alkalmazásokhoz és szoftveralapú tárolóarchitektúrákhoz. Célzott funkcionalitása lehetővé teszi, hogy az adatközpontok kiválasszák a konkrét feladataik számára legköltséghatékonyabb SSD-t.

„Napjaink adatközpontjaiban stratégiai szemléletű meghajtókra van szükség, amelyek ésszerűen és célzottan támogatják az olvasásközpontú alkalmazásokat. A DC450R kifejezetten ilyen igényekhez készült, és lehetővé teszi az adatközpontok vezetői számára, hogy a konkrét feladathoz illő SSD-t válasszanak anélkül, hogy túlterhelnék a költségvetést drágább, írási feladatokra optimalizált SSD-kkel. A DC450R nagy I/O-sebesség és kiszámíthatóan alacsony késleltetés mellett nyújt egyenletesen kimagasló teljesítményt – mind magánál az alkalmazásnál, mind pedig a folyamat későbbi szakaszában, a felhasználói felületnél”

– mondta Tony Hollingsbee, a Kingston EMEA-régióbeli SSD üzletágának vezetője.

A DC450R sorozat 480 GB, 960 GB, 1.92 TB és 3.84 TB kapacitással érhető el. A termékhez öt év korlátozott garancia és ingyenes műszaki támogatás jár.

További Office

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés