Connect with us

technokrata

Új, üzleti igényekre optimalizált SSD-t dobott piacra a Kingston

Office

Új, üzleti igényekre optimalizált SSD-t dobott piacra a Kingston

Új, üzleti igényekre optimalizált SSD-t dobott piacra a Kingston

A Kingston Digital Europe Co LLP bemutatta új Data Center 450R (DC450R) típusú nagyvállalati SSD-meghajtóját.

A nagy teljesítményű, 6 Gbps sebességű, 3D TLC NAND memóriával ellátott SATA SSD olvasásközpontú alkalmazásokhoz készült.

A kiszolgálókba szánt SSD kivételes bemeneti/kimeneti (I/O) teljesítményt és kiszámítható késleltetés biztosít, amely napjainkban fontos szempont az adatközponti SSD-k esetében. A Kingston szigorú szolgáltatásminőségi (QoS) követelményei234 szerint kifejlesztett DC450R sokféle nagy olvasási teljesítményt és olvasási gyorsítótárazást igénylő feladatnál egyenletes teljesítménnyel működik.

A vállalatok szeretnének eredményesen megfelelni a termékekkel, megoldásokkal és szolgáltatási szerződésekkel (SLA) kapcsolatos követelményeknek. Ezt a célt szolgálva a DC450R olyan nagy teljesítményű, gazdaságos SSD-megoldást kínál a rendszerépítők és a felhőszolgáltatók számára, amelyre minden helyzetben számíthatnak. A Kingston DC450R 7×24 órás rendelkezésre állást és megbízhatóságot igénylő feladatokhoz készült, például tartalomelosztó (CDN) hálózatokhoz, edge számítástechnikai alkalmazásokhoz és szoftveralapú tárolóarchitektúrákhoz. Célzott funkcionalitása lehetővé teszi, hogy az adatközpontok kiválasszák a konkrét feladataik számára legköltséghatékonyabb SSD-t.

„Napjaink adatközpontjaiban stratégiai szemléletű meghajtókra van szükség, amelyek ésszerűen és célzottan támogatják az olvasásközpontú alkalmazásokat. A DC450R kifejezetten ilyen igényekhez készült, és lehetővé teszi az adatközpontok vezetői számára, hogy a konkrét feladathoz illő SSD-t válasszanak anélkül, hogy túlterhelnék a költségvetést drágább, írási feladatokra optimalizált SSD-kkel. A DC450R nagy I/O-sebesség és kiszámíthatóan alacsony késleltetés mellett nyújt egyenletesen kimagasló teljesítményt – mind magánál az alkalmazásnál, mind pedig a folyamat későbbi szakaszában, a felhasználói felületnél”

– mondta Tony Hollingsbee, a Kingston EMEA-régióbeli SSD üzletágának vezetője.

A DC450R sorozat 480 GB, 960 GB, 1.92 TB és 3.84 TB kapacitással érhető el. A termékhez öt év korlátozott garancia és ingyenes műszaki támogatás jár.

További Office

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu