Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Eaton új 9E modellekkel bővíti online kettős konverziós UPS-kínálatát

eaton

Office

Az Eaton új 9E modellekkel bővíti online kettős konverziós UPS-kínálatát

Az Eaton új 9E modellekkel bővíti online kettős konverziós UPS-kínálatát

Az Eaton új, sokoldalú és megbízható 9E UPS-ei egyszerűsítik a kritikus fogyasztók védelmét

A piacvezető energiamenedzsment megoldásokat nyújtó Eaton az eddigi 6–20 kVA-os teljesítménytartományú torony kivitelű 9E szünetmentes tápegység választékát 1000–3000 VA teljesítményű új modellekkel egészíti ki.

A magas rendelkezésre állásra tervezett online, kettős konverziós topológiás 9E sorozat új tagjai kiválóan alkalmasak kis teljesítményigényű IT infrastruktúra, hálózati és tároló eszközök, ipari és egészségügyi berendezések, illetve távközlési rendszerek szünetmentes tápellátására.

Megbízhatóság, sokoldalúság és teljesítmény

Az Eaton saját fejlesztésű és gyártású 9E termékcsaládja remek ár-érték arányú belépő készülékeket kínál az online szünetmentes tápegységek között és integrálja az elérhető legújabb technológiákat, így a lehető legjobb teljesítményt biztosítja. A kettős konverziós topológiának köszönhetően magas rendelkezésre állást biztosító 9E UPS-ek még hosszan tartó áramkimaradás esetén is garantálják a csatlakoztatott berendezések magas fokú védelmét. Mi több: a négy külső akkumulátormodul telepítésének lehetősége, vagy a belső gyorstöltővel felszerelt XL modellek használata még nagyobb hálózati függetlenséget tesz lehetővé a felhasználók számára. A 9E UPS-ek mindegyike rendelkezik belső bypass funkcióval, a 6-20 kVA-es modelleknél alapfelszereltséghez tartozó karbantartási bypass-on kívül, amely megkönnyíti az UPS karbantartását a kritikus fontosságú fogyasztók leállítása nélkül.

Kezelés

A 9E UPS-ek mindegyike rendelkezik USB és soros (RS232) porttal, valamint bővítő kártyahellyel, a gigabites ’Network-M2’ hálózati kártya, relékártya, valamint az új ’Indgw-M2’ ipari Gateway (Modbus-RTU/TCP) kártya telepítéséhez.

A 9E szünetmentes tápegységek felügyelete és kezelése az Eaton IPM Editions szoftverrel párosítva virtualizált menedzsment platformokon, például VMware, vCenter és Microsoft HyperV segítségével is ellátható. Ez lehetővé teszi az informatikai szakemberek számára, hogy könnyen konfigurálhassanak házirend-alapú automatizált energiafogyasztási eseményeket, például automatikus katasztrófa-helyreállítási irányelveket, ellenőrzött leállítást, terheléselhárítást, vagy felhőalapú menedzsment szolgáltatások elindítását.

“Az új 9E UPS típusok bevezetése jól példázza az Eaton szilárd elkötelezettségét a legkülönbözőbb igények kielégítésére alkalmas, innovatív és élvonalbeli megoldások fejlesztése iránt. Az Eaton 9E UPS termékcsalád 1 kVA-től 3 kVA-ig terjedő teljesítményű modelljei hatékonyan alkalmazzák a stabil áramellátáshoz szükséges naprakész technológiákat, amelyek segítségével lehetővé válik az átfolyó áram folyamatos elemzése és kezelése. Ez biztosítja az alapvető fontosságú kritikus alkalmazások könnyű kezelését, növelve azok rendelkezésre állását, egyúttal az üzemvitel folytonosságát.”

– nyilatkozta az Eaton Power Quality üzletág adatközpont részlegének marketing vezetője, Stefano Cevenini.

Ha többet szeretne megtudni az Eaton minőségi energiaelosztási és áramellátási megoldásairól, kérjük látogasson el a www.eaton.hu weboldalra. A legfrissebb hírekért látogasson meg minket a Twitter-en a @ETN_EMEA címen, vagy keresse fel az Eaton LinkedIn cégoldalát.

További Office

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
casio

SmartWatch

Visszatért a ’70-es évek úttörő karórája

2024. február 22. csütörtök
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés