Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Epson bemutatja első, 12 színkomponenst használó fotó- és proofnyomtatóit

epson SureColor SC-P9500

Office

Az Epson bemutatja első, 12 színkomponenst használó fotó- és proofnyomtatóit

Az Epson bemutatja első, 12 színkomponenst használó fotó- és proofnyomtatóit

A SureColor SC-P7500 és SC-P9500 nagy formátumú nyomtatók kivételes minőséget és sokoldalúságot biztosítanak számos alkalmazási területen

Az Epson bemutatja első, 12 színkomponenst használó nagy formátumú nyomtatóit, amelyek minden eddiginél szélesebb színteret biztosítanak 99%-os Pantone-lefedettséggel.

A SureColor SC-P7500 (24 hüvelykes) és az SC-P9500 (44 hüvelykes) ideális megoldás művészek és fotósok számára, mivel megbízható képreprodukciót biztosítnak a professzionális proofkészítéshez, és nagy termelékenységgel rendelkeznek a nagy mennyiségben való nyomtatáshoz. A két nagy formátumú nyomtatót jól kiegészíti az Epson újonnan kifejlesztett UltraChrome Pro12 tintakészlete a K3 technológiával, amely egyidejűleg használja mindkét fekete tintát, és narancs, zöld, illetve violet tintát is tartalmaz annak érdekében, hogy a felhasználó lenyűgöző színpontosságot érhessen el.

Két P sorozatú modellünket számos különböző alkalmazási területet, köztük a következőket szem előtt tartva fejlesztettük ki.

Professzionális fotózás és képzőművészeti felhasználás, ahol a lehető legjobb nyomtatási minőség szükséges annak érdekében, hogy az alkotás könnyebben legyen eladható az igényes vásárlóknak. Az Epson a 12 színű tintakészlet mellett olyan speciális nyomtatófejeket fejlesztett ki, amelyek színenként akár 800 fúvókát is használnak annak érdekében, hogy a tintafelvitel pontos legyen, és ne fordulhassanak elő hibás nyomatok. A 300 dpi felbontású és 12 csatornás μTFP12 nyomtatófejnek köszönhetően a nagy sebességű előállítást a minőséggel egyesítik. A képek még kiválóbbak a lágy átmeneteknek és a textúrák pontos visszaadásának köszönhetően. A sűrűbb fekete színekről az overcoating technológia gondoskodik: e megoldással a kinyomtatott képek még lenyűgözőbbek, és valóban izgalmas hatást keltenek. Azoknak, akik értékelik a valódi kreatív szabadságot, és számos különböző hordozóra kell nyomtatniuk – a 24 hüvelykes SC-P7500 és a 44 hüvelykes SCP9500 támogatja a képzőművészeti papírokat, a vásznakat, a fotópapírt és még sok mást.

A csomagolóipar és a proofkészítők számára– akik számára a pontosság áll mindenek előtt – az Epson szintet lépett a proofkészítés iparági szabványa tekintetében. A felhasználók a színmérés, -ellenőrzés és -javítás technológiai megoldásai révén hatékonyabban és magabiztosabban végezhetik munkájukat. A külön megvásárolható, fotospektrométert tartalmazó SpectroProofer segítségével gyorsabb és pontosabb a színmérés, a menet közbeni színellenőrzés pedig teljesen automatizált.

Röviden: az eredmények csalhatatlanul kiszámíthatók. Krizer Zoltán, az Epson termékmenedzsere szerint:

„Annak érdekében, hogy ténylegesen innovatív termékeket állíthassunk elő, figyelnünk kell arra, hogy mi az, amire vásárlóinknak valóban szüksége van, és mi az, ami felesleges. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy nyomtatóinkat felesleges technológiai megoldások alkalmazása nélkül alkossuk meg – és arra összpontosítsunk, ami a legfontosabb azok számára, akik termékeinket napi szinten használják. Úgy vélem, ennek köszönhetően különleges eredményt értünk el, amely nagyobb kreatív szabadságot és új potenciális üzleti lehetőségeket kínál a felhasználóinknak.”

Hozzátette még:

„A 12 színű fotónyomtatók kínálata valóban újdonság nálunk az Epsonnál. Ezt egészíti még ki a lenyűgöző nyomtatási sebesség és kimeneti minőség, továbbá a felhasználóbarát kezelőfelület. Mindent úgy tervezünk meg, hogy tökéletes harmóniában működjön együtt, hiszen teljes körű megoldást nyújtunk – nyomtatókat, tintákat, hordozóanyagokat, szoftvert és támogatást.”

A SureColor SC-P7500 és SC-P9500 modellek 2019 decemberében kerülnek forgalomba.

További Office

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés