Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ezeknek a nyomtatóknak minden irodában örülnének

Office

Ezeknek a nyomtatóknak minden irodában örülnének

A Canon ma mutatta be az irodai felhasználásra, illetve vállalaton belüli nyomdai részlegek számára kínált monó multifunkciós készülékeinek új modelljeit.

Az imageRUNNER ADVANCE 6500 és 8500 PRO terméksorozat számos olyan fejlesztést kínál, amelyekkel le lehet csökkenteni a dokumentumkezelés összköltségét, garantálni lehet az információbiztonságot és javítani lehet a munkafolyamatok hatékonyságát is.

Hatékony és jövedelmező szolgáltatás

Az új sorozat jó minőségű,  költséghatékony nyomtatást biztosít alacsony szervizköltség mellett. Az új modelleket  néhány perc alatt üzembe lehet helyezni az új, szabványos egymenetes dokumentumadagolónak és lapolvasónak köszönhetően. Az új modelleken a készülék beállítása és a szükséges engedélyek kiosztása is egyetlen művelettel megoldható.

A teljes imageRUNNER ADVANCE sorozatban alkalmazott távoli print menedzsment lehetővé teszi a teljes flotta távoli menedzselését és szervizelését. A Remote Support Operation Kit egy olyan szabványosított megoldás, mellyel a távoli nyomtatás-menedzsment még egyszerűbbé válik.

ShiftTray

Alap a növekedéshez

„A kutatások azt mutatják, hogy a nyomtatás és a dokumentumkezelés összköltségének 90%-a az alábbi tételekből áll össze: nyomtatáskezelés és adminisztráció (15%), a dokumentumkészítés (25%) és a dokumentumkezelés (50%), vagyis nem a készülék vagy a fogyóeszközök költségéhez köthető1. A két új készülék-sorozatot kifejezetten arra tervezték, hogy választ tudjanak adni a cégek hatékony üzemeltetéssel  kapcsolatos elvárásaira, aminek a fó elemei a zökkenőmentes dokumentum-feldolgozás, az egyszerű nyomtatás és a jól menedzselt üzemeltetés”  – nyilatkozta Francis Thornhill, a Canon Europe irodai termékekért felelős marketingvezetője.

Az új imageRUNNER ADVANCE készülékeket problémamentesen lehet a meglévő informatikai környezetbe illeszteni.

A termékcsalád minden tagjánál megszokott, könnyen használható grafikus menü és az új WVGA kapacitív érintőképernyős kijelző az okostelefonokhoz és a tabletekhez hasonló egyszerű kezelést kínál. A kezdőképernyőn akár személyre szabható a nyelv, a személyes munkamenet, a címjegyzék és más beállítások, melyek automatikusan az egyes felhasználók igényei szerint jeleníthetőek meg.

Az új berendezések a közvetlen PDF-nyomtatás, valamint a WIFI, a kereshető PDF és az Office Open XML (PowerPoint és Microsoft Word) fájlformátumok támogatása révén extra értéket kínálnak a vásárlók számára.  Továbbá olyan fejlesztések is felgyorsítják a használatot, mint a videoasszisztens, az automatikus papírméret-felismerés, vagy a papírelakadás érzékelése. Az új mozgásérzékelő szenzorokkal pedig gyakorlatilag megszűnik a várakozási idő, és csökken az áramfogyasztás is.

Az új készülékekkel lehetővé válik professzionális kinézetű dokumentumok vállalaton belüli elkészítése, így nincs szükség külső vállalkozók bevonására, valamint a manuális utómunka költségei is megspórolhatók. Az egyedi kettős tűzőrendszer a hagyományos tűzést a környezetbarát kapocs nélküli tűzéssel kombinálva lecsökkenti a keletkező hulladék mennyiségét, valamint leegyszerűsíti az újrahasznosítástis.  Az új készülékek támogatják a legújabb biztonsági szabványokat, köztük a HDD biztonságos törlését, az IPSec-et és a FIPS 140-2 szabványnak megfelelő teljes HDD-titkosítást. Az új biztonságpolitikai funkció egyetlen helyre csoportosítja a beállításokat, leegyszerűsítve ezzel a biztonsági beállítások és irányelvek kezelését és alkalmazását.

Az imageRUNNER ADVANCE 6500 és 8500 PRO sorozat is 2016. március 1-től lesz kapható Európában.

Front

Az imageRUNNER ADVANCE 6500 sorozat legfőbb jellemzői:

  • Akár 75 nyomat/perc sebességű monokróm nyomtatás
  • Személyre szabható, 25,7 cm-es színes WSVGA érintőképernyő
  • Akár 7700 lapos kapacitás, valamint rugalmas hordozókezelés és utómunka
  • Intelligens dokumentum-feldolgozó és –kezelő folyamatok
  • Modern biztonsági funkciók
  • Egyszerű készülék- és nyomtatópark-kezelés
  • Alacsony energiafogyasztás

Az imageRUNNER ADVANCE 8500 PRO sorozat legfőbb jellemzői:

  • Akár 105 nyomat/perc sebességű monokróm nyomtatás
  • Személyre szabható, 26,4 cm-es színes WSVGA érintőképernyő
  • Akár 7700 lapos kapacitás és professzionális utómunka lehetőségek
  • Hordozótámogatás SRA3-as méretig
  • Modern biztonsági funkciók
  • Egyszerű készülék- és nyomtatópark-kezelés
  • Alacsony energiafogyasztás



Szólj hozzá!

További Office

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés