Connect with us

Hirdetés

technokrata

Notebooktolvaj – “hálából” lopott

Smart home

Notebooktolvaj – “hálából” lopott

Szabadon távozhatott a bíróságról – a bíró noteszgépével együtt.

Törökország harmadik legnagyobb városa Izmir, ahol nemrég furcsa eset történt. Egy tolvajt, aki 19 rendbeli lopás vádjával került bíróság elé, nemrég felmentettek a helyi bíróságon. Az Akkoyunlu névre hallgató férfi ügyében döntő bíró az ítélet kihirdetése után nem sokkal visszavonult szobájába, majd amikor a tárgyalóban felejtett laptopjáért visszafordult, annak már csak hűlt helyét találta.

A török tolvajt azért mentették fel a bíróságon, mert a sértett fél (akit barátaival együtt megvert, és akitől ellopták motorkerékpárját), nem kívánt vádat emelni ellene. Az erőszakos férfi úgy köszönte meg ezt a lehetőséget Hasszán Ilhan bírónak, hogy ellopta hordozható számítógépét. Szemtanúk szerint Akkoyunlu egyszerűen felkapta a döntnök notebookját, majd hátizsákjába rakta, és kisétált az épületből.

A helyi rendőrség szerencsére gyorsan a férfi nyomára akadt, és újból elkapták – a tolvaj jelenleg börtönben ülve gondolkodhat azon, hogy talán bölcsebb lett volna (legalább egy időre) felhagyni tevékenységével.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés