Connect with us

Hirdetés

technokrata

Zökkenőmentes félévkezdés 5 tipp a produktivitásért a Samsung Galaxy Tab S9 szériával

Tab S9

Digitális oktatás

Zökkenőmentes félévkezdés 5 tipp a produktivitásért a Samsung Galaxy Tab S9 szériával

Zökkenőmentes félévkezdés 5 tipp a produktivitásért a Samsung Galaxy Tab S9 szériával

Az egyetemi évek mozgalmasak és élvezetesek, miközben rendkívül intenzív és feszített tempót diktálnak, különösen a vizsgaidőszakban.

Kihívást jelenthet az állandó egyensúlyozás az egyetemi feladatok, a társas összejövetelek, hobbik, szakmai gyakorlat és akár a munka között. Az új Samsung Galaxy Tab S9 széria ötvözi a táblagépek könnyű hordozhatóságát és a laptopok erőteljes teljesítményét, így akkor is szárnyalhat a kreativitásod és dolgozhatsz iskolai projekteken, ha éppen úton vagy. A sokoldalú funkciók és alkalmazások hatékony munkavégzésre sarkallnak, függetlenül attól, hogy milyen feladat vár rád a nap folyamán – íme öt módja annak, hogyan tartsd a rettegett határidőket a Galaxy Tab S9 segítségével.

Tervezd meg a napod könnyedén

Az elfoglalt hallgató legjobb barátja egy átlátható, praktikus tervező. A Galaxy Tab S9 sorozat segítségével egy helyen tervezheted meg a napodat és készítheted el a napi vagy éppen heti teendőid listáját. Csak támaszd ki a tabletet függőlegesen vagy vízszintesen a mágnesesen rögzíthető Smart Book Coverrel, és máris készen állsz a nap tökéletes indítására! A Tab S9 elhozza a közkedvelt GoodNotes alkalmazást, amelynek segítségével a hallgatók praktikus sablonokat használhatnak napi programjaik összeállításához, a kreatív elemeket az új S Pen Creator Edition-nel rajzolhatják meg.

Egyszerre több feladat? Nem akadály!

A tanórákra történő felkészülés, a maratoni tanulás és a barátokkal töltött idő között zsonglőrködni néha kész káosznak tűnhet. A Galaxy Tab S9-et úgy tervezték, hogy segítsen mindezzel lépést tartani. A maximális hatékonyság érdekében a Többablakos módban szimultán végezhetsz el különböző feladatokat. Egyszerre beszélgethetsz egy csoporttársaddal a Google Meet-en, miközben prezentációt készítesz, mindezt úgy, hogy ezalatt egy különálló Samsung Notes dokumentumban vázolod fel a legújabb ötletet. A hatékony és gyors munkavégzés érdekében egyszerű ujjmozdulatokkal válthatsz az alkalmazások között, a még pontosabb navigációban az egérpaddal is rendelkező Book Cover Keyboard billentyűzet segíthet.

Jegyzetelés mesterfokon

A jegyzetelés praktikus lehet egy laptopon, sokan mégis inkább a gyors kézírás hívei. Azonban ezeket a jegyzeteket körülményes megosztani egymással, kihívást jelenthet később kiegészíteni vagy megkeresni benne egy apró információt.  A Galaxy Tab S9 legjobb elemeket kombinálja: a gyorsaságot és a megoszthatóságot, hiszen könnyedén átalakítható digitális jegyzettömbbé, a NotePaper kijelzővédővel pedig a tableten történő írás papírszerűvé tehető. Az S Pen segítségével a Samsung Notes-ba rögzítheted az előadáson elhangzott legfontosabb gondolatokat, amik azután könnyen szinkronizálhatóak a Microsoft OneNote applikációval, így az általad készített jegyzetek könnyedén megoszthatóvá és párhuzamosan közösen szerkeszthetővé válnak.

Szükség esetén laptop is

A szakmai gyakorlatot teljesítők és az egyetem mellett a munkaerőpiac rutinos résztvevői is tudják, hogy a produktivitás egyik fontos feltétele, hogy mindig elérhetőek legyenek. Azonban a hatékony munkavégzéshez már nem szükséges napi nyolc órát a munkahelyen ülni, ahogy az sem, hogy a laptopodat egész nap cipelned kelljen szemináriumról szemináriumra. A Galaxy Tab S9 készülék bárhol egy pillanat alatt laptoppá változik, akár a parkban vagy a kedvenc kávézódban szeretnél elvégezni egy feladatot. Könnyen megteremthető az asztali számítógépezés élménye az állítható szögű és háttérvilágítással rendelkező vékony billentyűzetes tokkal és a DeX móddal. A Microsoft-alkalmazások teljes csomagja elérhető, így könnyen és gyorsan frissíthetőek a Word-dokumentumok, a PowerPoint-bemutatók vagy az Excel-táblázatok. A Privacy kijelzővédő segítségével pedig biztosítható, hogy nyilvános területen is csak te lásd a képernyődet, távol tartva a kíváncsi szempárokat a bizalmas tartalmaktól.

Második képernyővel a hatékonyabb munkáért

Egy bonyolult beadandó vagy egy nagyobb lélegzetvégtelű kutatómunka megkövetelheti, hogy több képernyőn dolgozz. A Galaxy Tab S9 gördülékenyen működik a különböző operációs rendszerekkel és alkalmazásokkal, így gyors és kényelmes eszközzé válik, ha egyszerre több fájlt és ablakot kell megnyitni. A Kiterjesztett képernyő funkció segítségével a táblagépet egyszerűen kibővítheted, tükrözheted egy számítógépre. A Multivezérléssel könnyedén megoszthatsz, másolhatsz, illetve illeszthetsz be képi és szöveges tartalmakat a tablet és az okostelefon között, például jegyzetelés vagy prezentációkészítés közben.

A Galaxy Tab S9-et azoknak a diákoknak tervezték, akik állandó mozgásban vannak, mégis fontos számukra, hogy a prémium technológia karnyújtásnyira legyen és bárhonnan könnyedén hozzáférhessenek. Akár grafikusként száll meg az ihlet, és azonnal felskiccelnéd az ötleteid, akár építőmérnök aspiránsként szeretnél gyorsan rápillantani a projekttervekre – a Tab S9 nagyszerű partner lehet a spontán kreativitás és a mindennapi produktivitás terén.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További Digitális oktatás

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés