Connect with us

Hirdetés

technokrata

Luxusnotebook, Swarowski kristályokkal

Laptop

Luxusnotebook, Swarowski kristályokkal

A MSI termékpalettájának új ékköve.

2006 őszének végén már beszámoltunk az MSI luxusnotebookjáról. Akkor a vállalat egy olyan konfigurációt dobott piacra, mely a Nokia Vertu telefonjait idézi: Swarowski kristályokkal dobta fel a hordozható számítógép külcsínét. Összesen 120 darab ékkövet használt fel a gyártó ahhoz, hogy körbe tudja venni saját logóját az M677 notebook fedőlapján.

Ebbe a noteszgépbe (S300) azonban nem az AMD készítette Turion processzor került, mint a korábbi modellbe, hanem az Intel Core 2 Duo processzorai közül a 2 GHz-es órajelen működő T7200-as felel a számítási feladatok elvégzéséért. Másik nagy eltérés, hogy míg az M677-es 15,4 colos képernyőmérettel rendelkezett, az MSI ezúttal a mobilitást legfőbb szempontnak tartók számára készítette hordozható számítógépét: az LCD mindössze 13,3 colos képátlóval rendelkezik.

Az 1 GB-nyi DDR2 SDRAM-ot és 120 GB-os kapacitású winchestert tartalmazó notebook elérhetőségéről és áráról egyelőre nem érkezett információ. Tájékoztató jellegű adat ugyanakkor, hogy az M677-es Európában átlagosan 1800 dolláros áron szerezhető be, tehát nem mondható éppen olcsó laptopnak. Az exkluzivitást meg kell fizetni.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés