Connect with us

Hirdetés

technokrata

Laptop

ICQ 5.03

Letölthető az 5-ös ICQ legújabb változata.

Ismét komoly változáson ment keresztül az ICQ Lite verziója, melyben ugyan továbbra is megmaradt a szöveges üzenetküldés lehetősége, de ezen túl már szinte minden más internetes kommunikációra is alkalmassá vált a szoftver. Az e-mailek vagy SMS-ek küldése eddig sem volt újdonság (igaz, hazánk mobilszolgáltatóinak ügyfelei sajnos ez utóbbi módszerrel nem érhetők el), ahogyan a file-ok átvitele sem – nos, ezek a funkciók is megmaradtak az ötös változatban.

Megújult viszont az internetes telefonálás lehetősége, a VoIP technológia révén már nemcsak azon barátainkkal, ismerőseinkkel beszélgethetünk, akik rendelkeznek számítógéppel, mikrofonnal és fülhallgatóval, Internet-hozzáféréssel és egy feltelepített ICQ klienssel; immáron a hagyományos előfizetőket is el lehet érni. Megnyílt az út a videokonferenciák, videotelefonálások előtt is: a megújult szoftver révén láthatjuk is azt, akivel beszélgetünk (természetesen csak akkor, ha rendelkezik webkamerával). Sőt, még pillanatképeket is készíthetünk vele beszélgetőpartnerünkről, s azt is beállíthatjuk, hogy mekkora méretben óhajtjuk látni a videó képét.

Integrált Google kereső, teljesképernyős játékokkal való kompatibilitás, többképernyős felület támogatása, az üzenetek továbbítása (forward) – csak néhány újdonság az apróbb változtatások listájából.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés