Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új Creative egerek

Laptop

Új Creative egerek

A Creative hosszú élettartamú számítógépes egér termékcsoportja okosan megtervezett, minden felhasználói igényt kielégítő termékekből áll, legyen szó bármilyen otthoni, vagy munkakörnyezetről.

Azoknak a felhasználóknak, akik a vezetéknélküli kialakítás szabadságát szeretnék kihasználni, a Creative két rendszert ajánl. A Creative Mouse Wireless Optical 3000 a 800dpi-s pontosságot ötvözi az alacsony karbantartási igénnyel, és az asztali vagy hordozható számítógéppel egy kompakt USB portos vevőegységen keresztül tartja a kapcsolatot. Ez az ideális problémamentes megoldás három programozható gombbal rendelkezik, beleértve a görgetőkereket is, amely akár a hangszórók hangerejét is vezérelheti. A stílusos külső divatos megjelenést ad a munkaasztalnak, miközben maximalizálja a komfortérzetet. A teljesítményigényes, sokkal nagyobb mértékben személyre szabható rendszereket igénylő felhasználók számára a Creative Mouse Wireless Optical 5000 a megoldás. Maximális teljesítményt nyújt játékokban, internetes, otthoni, vagy irodai alkalmazásokban 5 programozható gombjának köszönhetően, amelyek között van egy görgetőkerék is, ötvözve a gyors navigációt a hangerőszabályzás lehetőségével. Nagyfelbontású, 800dpi-s optikai érzékelője sima mozgást és kiváló pontosságot eredményez, míg fejlett, ergonómikus kialakításának köszönhetően bármelyik kézbe természetesen és kényelmesen illik.

Sok felhasználó számára a vezetékes, elemet nem igénylő rendszerek előnye ezt a megoldást helyezi a legjobb helyre. Erre az igényre reagálva a Creative ismét két rendszert ajánl. A Creative Mouse Optical 3000 egy 800 dpi felbontású rendszer, ami USB portjának köszönhetően könnyen installálható. Ideális otthoni felhasználóknak, akik egyszerű, sokoldalú rendszert keresnek, valamint játékosok számára, akik sima mozgást, pontosságot, és kis reakcióidőt várnak el. Az egér kialakítása vonzóvá teszi a munkaasztalt, és maximalizálja a komfortérzetet, akár többórás használat után is. Az 5 gombos rendszereket keresők számára a Creative Mouse Optical 5000 a megoldás, ami a felsőkategóriás pontosságot remek ergonómiával ötvözi és mindkét kézzel hazsnálható. A maximális teljesítményt az 5 programozható gomb biztosítja, amelyek kivételes irányíthatóságot nyújtanak a játékok, internetes, otthoni, vagy irodai alkalmazások terén, valamint van egy görgetőkereke is, amely a gyors navigációt a hangerőszabályzás lehetőségével egészíti ki. A nagyfelbontású, 800dpi-s optikai érzékelő biztosítja a finom mozgást és a kiváló pontosságot a legnagyobb elvárásokkal rendelkező felhasználók számára is, míg a fejlett, ergonómikus kialakításnak köszönhetően mindkét kézbe természetesen és kényelmesen illik.

˝Az egérre a legtöbben nem fordítanak kellő figyelmet˝ – magyarázza Geraldine Lee, a Creative egerek és billentyűzetek európai márkamenedzsere. ˝De valójában kulcsfontosságú eleme a felhasználó és a PC, vagy hordozható számítógép közötti interfésznek. Egy rossz választás könnyen a komfortérzet romlását okozhatja. Még a legnagyobb teljesítményű számítógépekhez is legtöbbször ˝általános˝ egeret adnak, a felhasználóknak nem kielégítő tapasztalatot nyújtva˝.

˝A Creative termékcsoport más˝ – magyarázza. ˝A mi egereinket magas színvonalú szabványok szerint tervezték, az ergonómiai igények teljes figyelembe vételével mind stílusban, mind mérnöki szinten. Amikor valaki Creative egeret választ, egy simább, könnyebb, és kényelmesebb PC-s jövőbe fektet be˝.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés