Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az LG bemutatja első Dual-Hz technológiával felszerelt UltraGear 4K OLED gaming monitorát

Kütyük

Az LG bemutatja első Dual-Hz technológiával felszerelt UltraGear 4K OLED gaming monitorát

Az LG bemutatja első Dual-Hz technológiával felszerelt UltraGear 4K OLED gaming monitorát

A 2024-es UltraGear OLED játékmonitor-termékcsaládban bemutatkozik a Pixel Sound technológia, amely tiszta, mozifilmszerű hangzást biztosít, új dimenziókat nyitva ezzel a videojátékok világában.

Az LG Electronics (LG) bemutatja legújabb UltraGear™ OLED gaming monitorcsaládját, amelynek része a 32 hüvelykes képátlójú 4K gaming monitor (32GS95UE modell), és amely 240 Hz-es képfrissítési frekvenciával, 0,03 ms-os Gray-to-Gray (GtG) válaszidővel, valamint az LG Dual-Hz funkciójával és Pixel Sound technológiájával is rendelkezik.

A vállalat emellett ultraszéles, ívelt képernyőjű 39 és 34 hüvelykes modelleket is bemutat: ezek a 39GS95QE, valamint a CES 2024 innovációs díjával kitüntetett 34GS95QE monitorok.

Az első gaming monitor Dual-HZ techológiával

Az úttörő 32GS95UE az első olyan UltraGear monitor, amely az új Dual-Hz funkcióval van ellátva, így a felhasználók egyetlen kattintással válthatnak a 240 Hz-es 4K felbontás (3840 x 2160) és a 480 Hz-es Full-HD felbontás (1920 x 1080) között. Ez a funkció könnyen elérhető egy gyorsbillentyű vagy a monitorba épített joystick-szerű irányító egység segítségével. A fejlesztés lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy azonnal a képernyőfelbontás és a frissítési frekvencia optimális kombinációját alkalmazhassák az éppen futó játék műfajának megfelelően. A gyors tempójú akció- és lövöldözős játékokhoz a felhasználók Full-HD felbontás mellett 480Hz-es képfrissítési rátát választhatnak, míg a vizuálisan gazdagabb, történetközpontú játékok 4K felbontás mellett 240Hz-en élvezhetők.

A Dual-Hz funkció mellett a 32 hüvelykes UltraGear OLED lenyűgöző, 0,03 ms (GtG) válaszidővel rendelkezik, amely segít kiküszöbölni a kép mozgás közbeni elmosódását, javítja a tisztaságát és dinamikus játékélményt biztosít, az LG önálló fénykibocsátásra képes OLED-technológiájából adódó kivételes szín- és kontrasztélmény mellett pedig teljesen új szintre emeli a vizuális élményt.

Az LG 32GS95UE nagyon vékony képernyőkerettel rendelkezik: a mind a négy oldalra kiterjedő, szinte szegély nélküli kialakítás nem vonja el a figyelmet a képernyőn zajló akcióról. A monitort Pixel Sound technológiával, két mélysugárzóval és DTS Virtual:X támogatással is ellátták, ami az integrált elülső hangrendszerrel élvezetes, háromdimenziós térhatású hangzást teremt. A hangszórók el vannak rejtve az OLED-panel mögött, így nincs szükség külön csatlakoztatott külső hangszórókra, vagyis jelentős helyet szabadíthatunk fel az asztalon.

Innovatív tervezéssel az önfeledt játékélményért

A CES 2024 innovációs díjjal kitüntetett 34 hüvelykes LG 34GS95QE és nagyobb testvére, a 39 hüvelykes 39GS95QE, 800R mértékű görbülettel és 21:9-es UltraWide Quad-HD (3,440 x 1,440) felbontással rendelkező OLED-kijelzőkkel járulnak hozzá a lenyűgöző játékélményhez. A felhasználói élmény emelése érdekében ezek a széles képátlójú monitorok az LG tükröződésgátló és alacsony tükröződésű bevonatával, négyoldalú, szegély nélküli kialakítással, 240 Hz-es képfrissítési rátával és 0,03 ms (GtG) válaszidővel rendelkeznek. A 34GS95QE és 39GS95QE 800R görbülete, mozivászon-szerű 21:9 képaránya, valamint az LG OLED kijelzőtechnológiája új dimenziót nyit a játék és a tartalomfogyasztás területén.

A legújabb LG UltraGear OLED játékmonitorok az új Unity Hexagonal kialakítású hátsó burkolattal is rendelkeznek, amely az elegáns, esztétikus megjelenés mellett lehetővé teszi a kábelek könnyű elvezetését. Az idén bevezetett vékony L-típusú állvány ergonomikus, stabilitást és helytakarékosságot biztosít. A dönthetőség, az állítható magasság, a pivot és a forgathatóság mellett az állvány kisebb helyet foglal, mint a 2023-as V alakú verzió, ezzel pedig jelentős helyet szabadíthatunk fel az íróasztalon. A stílusos és funkcionális állvány emellett rugalmasságot biztosít a telepítéshez, és hozzájárul a monitorok megalkuvást nem ismerő futurisztikus megjelenéséhez.

Több modell a játékosok egyedi igényeihez

Az új 32 colos, valamint a 34 és 39 colos ívelt modellek mellett a 2024-es UltraGear OLED G monitorcsaládjában két 45 colos és egy 27 colos monitor (a 45GS95QE, a 45GS96QB és a 27GS95QE modell) is helyet kapott. A korábbi, 45GR95QE és 27GR95QE modellek továbbfejlesztett változatai tovább színesítik az UltraGear palettát. Mindhárom modell VESA DisplayHDR™ True Black 400 tanúsítvánnyal rendelkezik, így nagy fényerejű képet és mély fekete árnyalatokat képes megjeleníteni, ezzel kiemelve a részleteket a sötétebb játékkörnyezetben is.

„Az LG új UltraGear OLED gaming monitorcsaládjának tagjai úttörő technológiákkal és egyedi formavilággal emelik magasabb szintre a játékélményt, emellett számos méretben elérhetőek”

– mondta Lee Yoon-suk, az LG Electronics Business Solutions Company IT üzletágának alelnöke és vezetője

. „Az LG vezető szerepet tölt be a játékra szánt monitorok szegmensében és elkötelezett a játékosok igényeinek minél teljesebb kiszolgálása mellett mind a képi világ, mind a hangzás terén.”


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés