Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mac OS X: hibás (és visszavont) szoftverfrissítés

Laptop

Mac OS X: hibás (és visszavont) szoftverfrissítés

Az Apple kénytelen volt visszavonni egy frissítést, mert telepítése után problémák jelentkeztek a Macintosh használók egy részénél.

Kedden az Apple Computer megszüntette az egy nappal korábban megjelentetett szoftverfrissítés letölthetőségét. A hétfőn útjára bocsátott frissítés a Mac OS X-eket 10.2.8-as változatúvá tette; ezzel egy kisebb változtatást eszközölve a korábbi verzióhoz képest. Időközben azonban kiderült, hogy néhány Power Mac G4 számítógépnek problémái adódtak a patch feltelepítése után az Ethernet hálózattal, ezért a cég kénytelen volt eltávolítani webhelyéről a frissítés letöltésének lehetőségét.

˝Ideiglenesen megszüntettük a Mac OS X 10.2.8-as szoftverfrissítés elérhetőségét; addig, amíg megoldjuk a felmerült Ethernet hálózati problémát a Power Mac G4 asztali rendszereken.˝ – mondta a vállalat egy szóvivője. Az értesülések szerint erre nem kell sokat várni, habár az újabb megjelenés pontos idejét nem közölték.

A 2001. márciusában debütált Mac OS X egyébként már megélt egy nagyobb változást: 2002. augusztusában jelent meg a Jaguar kódnevű változat, amit még idén, az év vége előtt fog követni a Panther (Párduc) kódnévre hallgató verzió. A mostani, hibás kiadás egyébként a megbízhatóság és a teljesítmény terén hozott volna némi előrelépést.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés