Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ideal-ist Nemzetközi Konferencia

Laptop

Ideal-ist Nemzetközi Konferencia

Information Society Technologies in the Sixth Framework Programme című nemzetközi konferencia az MTA SZTAKI IST Oktatási és Kapcsolati Iroda az EU Ideal-ist projekt keretében.

Az MTA SZTAKI IST Oktatási és Kapcsolati Iroda az EU Ideal-ist projekt keretében 2003. november 13-14-én Ideal-ist nemzetközi konferenciát rendez Information Society Technologies in the Sixth Framework Programme címmel.

Az információs társadalom technológiái a 6. keretprogramban konferencia szervezője az EU által támogatott Ideal-ist projekt, mely 1996-ban kezdődött és partnerei az IST Nemzeti Kapcsolati Pontjai (National Contact Point-NCP), illetve a nevükben tevékenykedő szervezetek minden Európai Unió-béli, valamint tagjelölt, társult – összesen 32 – országból. Az Ideal-IST projekt fő célkitűzése csökkenteni azokat a nehézségeket, amelyekkel az IST programban részt venni szándékozó szervezetek szembesülnek.

A kétnapos konferencián többek között szó lesz az EU 6. keretprogram IST program pályázati felhívásainak tapasztalatairól, az Ideal-ist projektről, pályázok sikertörténeteiről, projektpartner keresési lehetőségekről. A második nap a résztvevők egy napos képzésen vehetnek részt, melynek témája a 6. keretprogram projektmenedzselése.

A konferencia előadások mellett helyszíni konzultációra is van lehetőség. A résztvevők konferencia kiadványt kapnak, mely tartalmazza Myer W. Morron The European Union´s Information Society Technology Program in FP6 című könyv fejezeteinek magyar fordítását is.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés