Connect with us

Hirdetés

technokrata

A legújabb HD TV szolgáltatás – mindenkinek bejön!

Smart home

A legújabb HD TV szolgáltatás – mindenkinek bejön!

T-Home Sat TV: vadonatúj, országos televíziós szolgáltatás, akár HD minőségben – T-Home sajtótájékoztatón jártunk.

A műholdas televízió-szolgáltatás piacon debütáló T-Home a mai naptól T-Home Sat TV néven új tévézési lehetőséget kínál az otthoni tartalmas kikapcsolódást kereső családok részére – jelentette be a budapesti rendezvényen Winkler János, a Magyar Telekom vezérigazgató-helyettese. Az ország egész területén elérhető szolgáltatás digitális hang és képminőségével, széles csatornaválasztékával, elektronikus műsorújságjával és akár HD-minőségű tévécsatornákkal még szórakoztatóbbá, élvezetesebbé teszi a tévénézést. Az Alap csomag – T-Home internet és telefon-előfizetés mellé, egyéves hűségidővel, T-Home Tripla kedvezménnyel – havonta mindössze 990 forintba kerül.

A Magyar Telekom új márkája, a T-Home tévét, internetet és telefont kínál munkához, tájékozódáshoz vagy kikapcsolódáshoz, ezáltal hozzájárul ahhoz, hogy az emlékezetes pillanatok megoszthatóvá váljanak, az információhoz, a szórakozáshoz és a munkához könnyen hozzá lessen férni otthon, a T-Mobile segítségével pedig útközben. A Magyar Telekom mindennek köszönhetően – a hazai piacon egyedülállóként – ˝három képernyős˝ vállalattá vált, vagyis jelenleg kizárólag ez a cég képes vezetékes és mobil hálózaton tévét, internetet és telefont együtt nyújtani ügyfeleinek.

Az otthoni valamint kisüzleti vezetékes kommunikációs és multimédiás tartalmi szolgáltatásokat összefogó T-Home márka teljes körű, akár az egész család igényeit kielégítő ajánlatai november 24-től új lehetőséggel bővülnek. A T-Home kínálatában már meglévő televíziós szolgáltatások (T-Home Kábel TV és T-Home IPTV) mellett a most piacra lépő új – műholdas műsorterjesztéssel nyújtott digitális televíziós (DVB-S) – szolgáltatás kedvező ár-érték arányú tévézési lehetőséget, a választás szabadságát, az érdeklődésnek megfelelően kialakított széles csatornakínálatot, prémium kép- és hangminőségű televíziózást kínál.

A T-Home digitális műsorújságot és gyerekzárat is tartalmazó T-Home Sat TV szolgáltatása kedvező áraival, változatos csomagajánlattal legkifinomultabb felhasználói igényeket is kielégíti, így a tévénézők közelebb kerülhetnek ahhoz, hogy a képernyőn csak az őket érdeklő műsorok fussanak. A 14 tévécsatornát tartalmazó Alap csomag T-Home internet és telefon-előfizetés mellé, egyéves hűségidővel, T-Home Tripla kedvezménnyel mindössze 990 forintba kerül havonta, míg ugyanezen feltételekkel a 49 tévécsatornás Családi csomag havi 1.990 forintért élvezhető. A Családi csomag mellé ráadásul további tematikus minicsomagokat is lehet választani: így bármelyik korosztály megtalálhatja a neki megfelelő programot, mivel többek között speciális ismeretterjesztő, sport, gyermek, mozi, zene, és erotikus műsorokat sugárzó csatornák közül csemegézhetnek.

A szolgáltatást igénybe vételéhez mindössze egy kültéri vevőegységre és egy beltéri egységre, úgynevezett Set Top Boxra (Sat TV-vevőegységre) van szükség, amely készülékeket (azok használatát és az otthonokba történő szakszerű telepítését) egyéves hűségidővel T-Home Sat TV-előfizetés tartalmazza. Egy T-Home Sat TV-szolgáltatáshoz legfeljebb három Set Top Box rendelhető, a második és harmadik beltéri vevőegység bérleti díja havi 390 forint/darab. A szolgáltatást háromnál több tévékészüléken csak két, vagy több T-Home Sat TV-szolgáltatás előfizetésével lehet igénybe venni. Második Sat TV-vevőegység utólagos felszerelési költsége 1 darab esetén 9.300 forint, 2 darab esetén összesen 12.600 forint. Az alábbi fényképeken felül látható, MPEG-4 kompatibilis Set Top Box nem rendelkezik beépített merevlemezzel – jövőre egyébként a T-Home egy újabb modellt is be kíván majd vezetni a piacra.

A T-Home Sat TV országosan elérhető, azonban bizonyos esetekben, például műemlékvédelem alatt álló épületre nem lehet kültéri vevőegységet felhelyezni. A tényleges létesíthetőségről a megrendelés után, a műszaki felmérést követően lehet tájékozódni.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés