Connect with us
Hirdetés

technokrata

A plakátok mellett, a karton figurák is vonzóak lehetnek a vállalkozások számára

karton figura attrap pos marketing

LifeStyle

A plakátok mellett, a karton figurák is vonzóak lehetnek a vállalkozások számára

A plakátok mellett, a karton figurák is vonzóak lehetnek a vállalkozások számára

A figurák amellett, hogy segítenek a termékek vagy szolgáltatások reklámozásában, jelentősen hozzájárulnak a jókedvhez, a hangulat javításához. Látványos dekorációs elemek lehetnek minden egyes eseménynél – legyen az céges rendezvény, vagy akár egy családi születésnap, vagy esküvő.

Élet nagyságú karton figura

Érdemes egy pillantást vetni a Plakát Nyomda attrap tábláira: ezek mókás táblás dekorációk. Nagyobb méretben jelenítik meg az adott terméket, de lehetnek nagy méretű figurák is. Megállítótábláknak is hívják őket.

Hol lehet kihelyezni ezeket a figurákat?

  • Konferenciákon, amikor a vállalkozás megjelenését és a egyben a dekorációt is biztosítja.
  • Irodaházakban, ahol több cég is megtalálható egy emeleten és ezért fontos a figyelemfelkeltés és az ügyfél-tájékoztatás.
  • Ugyanitt egy-egy megbeszélésnél, irányítótáblaként is funkcionálhat
  • Partikon a vicces figurális táblák emelik a hangulatot.
  • Mozikban is sokszor találkozhatunk attrappal, hiszen szinte az összes nagyobb bemutatónál ezzel reklámozzák a legújabb mozisikereket.
  • Szórakozóhelyeken külön kis sarkot is ki szoktak alakítani ezekkel a POS eszközökkel.
  • Esküvőkön a ifjú pár élet nagyságban fogadja a vendégeket páros karton figura által
  • Születésnapi rendezvényeken – akár kedvenc sztárunk figurája által

Bizonyára többen találkoztak ilyen megoldással az állatkertekben vagy esetleg a cirkuszban, ahol szintén nem maradhat el a vendégek szórakoztatása.

Milyen anyagból készülhetnek az attrapok?

Általában hab- vagy hullámkartonból, esetleg habosított PVC-ből gyártják őket. Ezek a felületek alkalmasak arra, hogy különféle képeket kasírozzanak rájuk. A kasírozás után kérhető rá egy fedőréteg is, ami lehet fényes vagy matt fólia.

A mai kor igényeinek is tökéletesen megfelel

A közösségi médiában való megjelenés nagyon sok vállalkozásnak komoly problémát okoz. Egy attrap segítségével mint a vírus terjedhet a vállalkozás. Az étterem vagy a szórakozóhelyek vendégei boldogan fotózzák le magukat a vicces attrapokkal és általában azonnal fel is töltik valamelyik közösségi média platformra. Kell ennél jobb reklám?

A POS marketingről bővebben

A POS marketinget eladásösztönzésre használják és a klasszikus marketing-mixen belül is a promóciók közé sorolható. A Point of Sale, azaz az eladáshelyi reklámeszköz nem csak a kereskedelemben használható, ahogy a fenti példák is mutatják. Ezeknek az eszközöknek tehát az a célja, hogy a vásárlást ösztönözzék, illetve a figyelmet felkeltsék.

A különleges eladáshelyi marketingeszközök egy jó felbontású képpel akár könnyedén meg is rendelhetőek. Náluk jobban senki sem érthet ezeknek a karton figuráknak az elkészítéséhez.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés