Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Kingston FURY a G2 Esports hivatalos játékmemória-szállítója

kingston fury

E-Sport

A Kingston FURY a G2 Esports hivatalos játékmemória-szállítója

A Kingston FURY a G2 Esports hivatalos játékmemória-szállítója

A memóriatermékek és technológiai megoldások szegmensében globális piacvezető Kingston Technology Company, Inc. gaming divíziója, a  Kingston FURY bejelentette, hogy hivatalos memória- és tárolószállítói partnerséget kötött a világ egyik vezető szórakoztatóipari és esport márkájával, a  G2 Esportsszal. A G2 legendás gamerei a maximumot hozhatják ki képességeikből a Kingston FURY nagy teljesítményű DRAM- és SSD-termékeivel.

A Kingston mindig is látta a játékokban rejlő lehetőségeket, és régóta büszke támogatója, illetve rendszeres szponzora esport-csapatoknak. Bár a Kingston FURY és a G2 Esports partnerkapcsolata csak most kezdődik, a Kingston már korábban is dolgozott a cég alapítójával, Carlos ‘Ocelote’ Rodriguezzel. A HyperX termékcsaláddal szerzett tapasztalatai alapján az SK Gaming korábbi profi játékosa jól ismeri a Kingston teljesítményét.

„A Kingston FURY elindításával kifejezetten a profi gamerek és az amatőr játékosok igényeit szem előtt tartva alkottuk újra memóriatermékeinket, így örömmel köszöntjük a G2-őt a Kingston családjában. Már nagyon várjuk a közös munkát Carlosszal és a csapattal, és a rajongóiknak is újra bemutatkozunk”

– mondta Robert Allen, a Kingston EMEA marketingigazgatója.

„A Kingston már hosszú ideje kíséri a pályafutásomat partnerként, és hardverüket is évek óta hűségesen használom a játékhoz és a munkához Szeretem a márkát, a munkatársakat és azt a progresszív hozzáállást is, amely tetten érhető mindenen, amihez csak hozzányúlnak”

– nyilatkozta Carlos ‘Ocelote’ Rodriguez, a G2 Esports alapító vezérigazgatója.

A Kingston ezzel csatlakozik a G2 folyamatosan bővülő partnerközösségéhez. A rajongók mindkét márkától célzott kreatív tartalmakra számíthatnak a jövőben.

További információért látogasson el a kingston.com/gaming oldalra.

További E-Sport

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés