Connect with us
Hirdetés

technokrata

2024-ben is elindul a Legion Legends, a Lenovo egész éves e-sport rendezvénysorozata

lenovo

E-Sport

2024-ben is elindul a Legion Legends, a Lenovo egész éves e-sport rendezvénysorozata

2024-ben is elindul a Legion Legends, a Lenovo egész éves e-sport rendezvénysorozata

A döntőkbe jutott csapatok összesen 5 millió forint értékű utalványokkal lesznek gazdagabbak

2024 februárjában újra kezdetét veszi a Lenovo Legion Legends e-sport bajnokság!

A versenyzők az idei évben öt különböző játékban mérkőzhetnek meg, ráadásul a versenysorozat egész évben zajlik majd. A februártól júniusig tartó tavaszi sorozatot követően a jelentkezők az őszi időszakban, augusztustól decemberig is megmérettethetik magukat az összesen 5 millió forint értékű összdíjazású bajnokságon.

A Lenovo elkötelezett a hazai e-sport szcéna támogatása mellett, ezért rendezte meg 2022-ben a Gamerlanddel együttműködésben első bajnokságát, kizárólag magyar játékosok részére. A versenysorozat nagy sikerének köszönhetően az idei Lenovo Legion Legends minden tekintetben szintet lép, és még szélesebb körben kínál izgalmas programokat az e-sport szerelmeseinek egész évben. A szervezők célja, hogy támogassák a játékosokat saját határaik ledöntésében, hogy elérhessék mindazt, amit korábban lehetetlennek hittek. Az idei bajnokság játékai a Counter-Strike 2, a Valorant, a Rocket League, a League of Legends, és a Rainbow Six Siege lesznek.

A korábbi versenyhez hasonlóan a játékosok egy online selejtezőben csapnak össze, majd a verseny az adott hónap végén egy offline döntőben dől el, ahol már minden résztvevő csapat biztosan nyereménnyel távozik! A bajnokságot az 5 millió forint értékű összdíjazás teszi még izgalmasabbá: a győztes csapat tagjai fejenként 50 ezer, a második helyezettek fejenként 20 ezer, a harmadik és negyedik helyezett csapatok fejenként 10-10 ezer forint értékű utalványt vihetnek haza, a további döntőbe jutott versenyzők pedig fejenként 5-5 ezer forint értékű utalványt zsákmányolhatnak.  A nevezés minden versenyre ingyenes, de a szervezők izgalmas programokat és nyereményeket garantálnak azoknak is, akik csak nézőként kísérik figyelemmel az év leghosszabb hazai e-sport versenysorozatát.

Az offline döntőt a Gamerlandben rendezik, melyre a belépés ingyenes, és a résztvevők az egyes játékok elhivatott képviselőivel is találkozhatnak, valamint 1v1 mérkőzésekben is össze is csaphatnak velük. A kihívók olyan népszerű játékosokkal mérkőzhetnek meg, mint például a Counter-Strike hazai legendája, Kodiak, és a LoL-játékosközösség kiemelkedő alakja, Blackii. A rendezvényeken a résztvevők kipróbálhatják a Lenovo gaming termékcsaládjának újdonságait, többek között a kezdő játékosok számára kialakított LOQ gamer laptopokat, illetve az innovatív kézikonzolt, a Legion Go-t is. A vállalat első Windows alapú kézi gaming készüléke a hordozhatóságának és sokoldalú használati módjainak köszönhetően minden korábbinál nagyobb szabadságot biztosít a játékosoknak, akik egy kompakt készülékben tapasztalhatják meg a tökéletes PC-s játékélményt.

Az 1v1 küzdelmekben és a Legion Go kihívásban a helyszínen szurkolók is értékes nyereményekkel gazdagodhatnak, hiszen a verseny nem titkolt célja, hogy tovább erősítse a hazai gamer- és e-sport közösséget, aminek a szurkolók is nélkülözhetetlen tagjai.

Minden egyes online és offline versenynapot a GamerlandTV – Twitch csatornáján is közvetítenek, ahol a nézők is értékes nyereményekhez juthatnak. A verseny további részletei a http://www.legionlegends.hu/ weboldalon elérhetők. Jelentkezz a Lenovo Legion Legends versenyeire, mérettesd meg magad és érd el a lehetetlent!


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További E-Sport

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés