Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az e-sport élvonalában: az LG meghosszabbítja partnerségét a Gen.G-vel

gen

E-Sport

Az e-sport élvonalában: az LG meghosszabbítja partnerségét a Gen.G-vel

Az e-sport élvonalában: az LG meghosszabbítja partnerségét a Gen.G-vel

A vállalat 2021 óta támogatja a Gen.G csapatokat nagy teljesítményű UltraGear játékmonitorjaival

Meghosszabbítja hivatalos partnerségét a Gen.G Esports-szal, a világ egyik legkiemelkedőbb e-sport szervezetével az LG Electronics (LG).

Az együttműködés értelmében az LG UltraGear™ az iparág vezető játékmonitor-márkája, amely alacsony frissítési rátájú és reszponzív kijelzőiről ismert továbbra is a Gen.G profi csapatai rendelkezésére áll. A partnerség célja az e-sport globális népszerűsítése, amit különböző izgalmas aktivitások támogatnak a nemzetközi e-sport színtéren.

A Gen.G számos professzionális e-sport csapatot működtet, amelyek a népszerű multiplayer játékokra, köztük a League of Legends-re specializálódtak. Amióta az LG UltraGear 2021-ben a Gen.G hivatalos kijelzője lett, a szervezet dél-koreai League of Legends csapata figyelemre méltó sikereket ért el a League of Legends Champions Korea versenyen. A csapat három egymást követő szezonban aratott győzelmet a 2022-es és 2023-as nyári idény között.

Chovy, a 19. Hangzhou-i Ázsiai Játékok League of Legends versenyének aranyérmese és a Gen.G League of Legends csapatának középpályása szerint az LG UltraGear játékmonitorok „gyors válaszideje és magas frissítési sebessége előnyt jelent a bonyolult játékhelyzetekben, lehetővé téve a pontosabb irányítást és a gördülékenyebb játékmenetet.” Bár az UltraGear monitorcsalád összes nagyteljesítményű modellje jó benyomást tett rá, Chovy személyes kedvence a 27 hüvelykes UltraGear OLED játékmonitor (27GR95GE modell).

gen

Amellett, hogy az LG támogatja a Gen.G csapat tagjait bajnoki céljaik elérésében, aktívan együttműködik velük az új LG UltraGear játékmonitorok fejlesztésében is. A profi játékosok visszajelzései segítenek a legújabb modellek finomhangolásában. A nemrégiben bemutatott, egyedi League of Legends tematikájú UltraGear OLED játékmonitor (27GR95QL modell) magával ragadó játékélményt nyújt, tervezésében pedig a profi játékosoktól érkező visszajelzések is fontos szerepet játszottak. Az LG a Gen.G Global Academy-t is támogatja azzal, hogy ultragyors játékmonitorokat (25GR75FG modell) biztosít azoknak a diákoknak, akik profi e-sportolóvá szeretnének válni.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További E-Sport

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés