Connect with us
Hirdetés

technokrata

Megvédte címét a League of Legends magyar bajnoka

E-Sport

Megvédte címét a League of Legends magyar bajnoka

Megvédte címét a League of Legends magyar bajnoka

Kiderült, ki utazik a Red Bull Solo Q londoni döntőjére

Hatalmas párharcoknak lehettek szemtanúi azok, akik részt vettek a Red Bull Solo Q magyarországi döntőjén.

A nemzetközi League of Legends bajnokság különlegessége, hogy a játékosok egy az egy elleni harcokban mérhetik össze erejüket. A hazai megmérettetés lezárult, a tavalyi győztes, Sora ismét a ranglétra élére küzdötte magát: itt az ideje, hogy a győzedelmeskedő bajnok most Londonban, a világdöntőn bizonyítson.

Barátok csatájának bizonyult a Red Bull Solo Q országos döntője, amely során a tavalyi győztes, Sora végül saját jóismerősével kellett szembe szálljon a magyarországi bajnok státuszért. Az e-sportoló megvédte címét, és gőzerővel készül a május 19-i végső megmérettetésre, amelynek helyszíne már London lesz.

„Örültem, hogy nem egy idegen, hanem egy barátom ellen döntőzhettem. Nagyszerű rendezvény volt, amin sikerült jól játszanom. Bízom benne, hogy a világdöntőn ezúttal túlszárnyalom a tavalyi nyolcaddöntős eredményemet. Kokóval egy meccset gyakoroltunk együtt, azon kikaptam, úgyhogy nagyon magabiztosan jött. De azért az offline verseny más”

– nyilatkozta Sora, a magyar bajnok, aki barátját, Kokót győzte le a fináléban.

Az április 23-án megtartott rendezvényen óriási hangulat uralkodott, hiszen a látványos, óriáskivetítőn közvetített mérkőzések mellett az ország egyik legismertebb cosplayerével, Enji Nighttal is fotózkodhattak a résztvevők, valamint egy virtuális focibajnokságban is összemérhették erejüket.

Az esemény rövid összefoglalóvideóját az alábbi linken található.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További E-Sport

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés