Connect with us
Hirdetés

technokrata

Új Kingston FURY, a versenyautók által ihletett DDR5-memória

Geek

Új Kingston FURY, a versenyautók által ihletett DDR5-memória

Új Kingston FURY, a versenyautók által ihletett DDR5-memória

A Kingston FURY, a memóriatermékek és -technológiai megoldások terén globális piacvezető vezető Kingston Technology Company, Inc. vállalat nagy teljesítményű megoldásokra specializálódott részlege, bemutatta legújabb memóriáját, a Kingston FURY Renegade DDR5 RGB Limited Editiont. Az autók és az autóversenyzés szeretete által ihletett készlet a versenypályák lendületét idézi.

A felturbózott Kingston FURY™ Renegade DDR5 RGB Limited Edition rendkívüli sebességének és kivételes állóképességének köszönhetően a maximumot hozhatjuk ki számítógépünkből, legyen szó akár nagy kapacitásigényű játékról, streamelésről vagy nagy felbontású videók szerkesztéséről.  Az új, ívelt és mintás modulok a versenyautók egyedi megjelenését idézik. A színátmenetes fénysáv 12 LED-jével új, exkluzív alapeffekt érhető el, vagy beállítható 18 egyéni, a startlámpákra hasonlító RGB-effektus, amely a FURY CTRL™ és a szabadalmazott Kingston FURY Infrared Sync Technology™ technológiákat hasznosítja.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy vásárlóinknak olyan újabb memóriát kínálhatunk, amely zökkenőmentesen ötvözi a stílust és a teljesítményt. A feltűnő, új dizájnú Kingston FURY Renegade DDR5 RGB Limited Edition a legújabb technológiák ötvözésével biztosítja a 8000 MT/s-es rendkívüli sebességet, továbbá extrém órajeltúlhajtási lehetőségeket biztosít teljesítménykorlátozás nélkül”

– mondta Iwona Zalewska, a DRAM kereskedelmi menedzsere.

A Kingston FURY Renegade DDR5 RGB Limited Edition memória kétdarabos, 48 GB-os készletként kapható, valamint az Intel® XMP 3.0 tanúsítványával és a vezető alaplapgyártók minősítésével is rendelkezik. A 100%-ban nagy sebességgel tesztelt memóriát az élettartamra szóló garancia és a Kingston megbízhatósága támogatja.

A Kingston FURY Renegade DDR5 RGB LE jellemzői és specifikációi:

 • Versenyautók ihlette dizájn: Az új, piros-fekete hőelosztó lépcsőzetes elemei egy olyan versenyautó aerodinamikai megjelenését és érzetét keltik, amely könnyen veszi még a legnagyobb kihívást jelentő pályák kanyarjait is.
 • Felturbózott teljesítmény: A 8000 MT/s sebességű Kingston FURY Renegade DDR5 RGB Limited Edition prémium alkatrészeit kézzel hangolták és 100%-ban gyárilag tesztelték nagy sebességek mellett. Taposs a gázra, és engedd szabadjára az extrém túlhajtási potenciált!
 • Szabadalmazott Kingston FURY Infrared Sync Technology™: Gondoskodik a különböző RGB-fényeffektusok időzítéséről, míg a Kingston FURY CTRL 18 előre beállított effektusával a startlámpák izgalmát idézi.
 • Intel® XMP 3.0 tanúsítvány: Engedd, hogy az Intel Extreme Memory Profile technológiája diktálja az ütemet a gyárilag előre optimalizált időzítésekkel, sebességekkel és feszültségekkel, melyeknek köszönhetően az órajeltúlhajtás nem okoz problémát.
 • A vezető alaplapgyártók által minősítve: Tesztek által bizonyított, hogy bármelyik alaplapot is használjuk, ezzel a memóriával mindig megszerezhetjük a kezdő rajtpozíciót.
 • Kapacitás: kétdarabos készlet – 48 GB
 • Sebesség: 8000 MT/s
 • Késleltetés: CL36
 • Feszültség: 1,45 V
 • Működési hőmérséklet: 0 °C – 85 °C
 • Méret: 113,35 mm x 45,8 mm x 8,26 mm

További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További Geek

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés