Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt a Nokia első táblagépe: Bemutatkozott a Lumia 2520

Tablet

Itt a Nokia első táblagépe: Bemutatkozott a Lumia 2520

Windows RT-vel és LTE csatlakozással kerül piacra a Nokia újdonsága.

Nagy nap a mai, a finn gyártó rajongóinak legalábbis mindenképp. A Nokia ugyanis a mai napon leleplezte első táblagépét a Lumia 2520-at. A Windows RT-vel érkező készülék 10,1″-es, FullHD felbontású, 650 nit fényerejű kijelzővel rendelkezik, az applikációk problémamentes futtatásáért pedig egy 2.2GHz-es Snapdragon 800-as processzor felel. Az alig 615 gramos, jellegzetesen Lumiás külsővel megáldott tablet hátoldalán egy 6,7 megapixeles, Carl-Zeiss optikás kamera található, előre pedig egy 2 megapixeles egységet helyeztek el a finn mérnökök. Az LTE funkció mellé NFC és GPS is beépítésre került, de a készülékházról nem maradt le az USB 3.0 és a HDMI sem.

lumia2520

A 8000 mAh-es akkumulátorral és 32 GB-os memóriával piacra kerülő Lumia 2520 várhatóan 499 dolláros áron éri el majd a kereskedéseket fekete, kék, fehér és piros színben.

lumia25201

A készülék mellett bemutatásra került a Power Keyboard névre hallgató, mágnes segítségével csatlakoztatható billentyűzet is. A 150 dolláros árú tartozék stílusosan 150 grammot nyom, az oldalára pedig 2 USB csatlakozást is szereltek. A repertoár része ezen túl még a beépített akkumulátor is, ami a Nokia állítása szerint további 5 órával növeli meg a táblagép üzemidejét.



Szólj hozzá!

További Tablet

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés