Connect with us

Hirdetés

technokrata

Telefont, tabletet vagy laptopot vennél? A TTC.hu segít kiválasztani a legjobbat!

ttc telefon tablet laptop

LifeStyle

Telefont, tabletet vagy laptopot vennél? A TTC.hu segít kiválasztani a legjobbat!

A mai eszközök széles választéka sokszor kihívást jelent a modern fogyasztók számára, akik szívük mélyén a legjobb döntést szeretnék meghozni.

Veled is előfordult már, hogy szerettél volna egy új telefont, tabletet vagy éppen laptopot vásárolni, de elvesztél az óriási kínálatban és végül rosszul döntöttél? A független tesztek és vélemények gyűjtésére koncentráló TTC.hu-val ilyen többé nem fordulhat elő!

Mi az a TTC.hu?

A TTC.hu azért született, hogy hasznos segítséget nyújtson kortól-nemtől függetlenül mindenkinek, aki szeretne valamilyen műszaki cikket vásárolni magának.

Az oldal összegyűjti helyettünk az összes tesztet, értékelést és egyéb fontos információt az egyes termékekről, hogy egy felületen, gyakorlatilag néhány perc alatt átfogó képet kaphassunk a teljes piacról, illetve a legjobb eszközökről a kategórián belül.

Ezzel nemcsak pénzt-, hanem rengeteg időt is megspórolhatunk, miközben elkerülhetjük, hogy valami olyan dolgot vásároljunk, ami egyáltalán nem felel meg az elvárásainknak.

Jelenleg a TTC.hu telefonok, tabletek, okosórák, fülhallgatók, robotporszívók és laptopok kapcsán nyújtja ingyenes szolgáltatását, azonban a jövőben folyamatos bővülés várható, hogy az élet minden területén hasznosíthassuk az általuk összegyűjtött értékes információkat.

Miért a TTC.hu?

Nagyon fontos, hogy a TTC.hu teljes egészében márkafüggetlen kezdeményezés, a háttérben nem húzódnak meg szponzorációs együttműködések, vagy beszállítók és forgalmazók által fizetett tartalmak. Itt a vásárlók valóban csak és kizárólag hiteles, objektív véleményeket, valamint elfogultság nélküli információkat kaphatnak.

Az oldalon megjelenő számok, értékelések és vélemények tehát kivétel nélkül független információk, amelyek valóban hasznos segítséget tudnak nyújtani, mielőtt egy terméket kiválasztanánk és megvásárolnánk.

Hogy működik a TTC.hu?

A TTC.hu működése és használata pofonegyszerű. Az oldal készítői arra törekedtek, hogy átlátható formában tárják a látogatók elé a szükséges információkat.

Ennek megfelelően minden termék mellett számok és színek találhatók, amelyek segítenek a beazonosításban. Mint köztudott, a legtöbb weboldal ötös vagy tízes skálán értékeli az egyes műszaki cikkeket. Ezek átlaga adja az itt megjelenő végső TTC pontszámot, ami nagyon fontos a rangsorolásban.

A pontokat mindemellett színekkel is megtámogatták, így

  • zöld árnyalatot kaptak a pozitív értékelésű termékek (75-100 pont között);
  • sárga keretbe kerültek a vegyes értékelésűek (50-74 pont között);
  • és piroslanak azok, amelyek főként negatív értékelést kaptak (1-49 pont között).

Külön kiemelendők az oldalon a Gold Award jelölések, amit csak és kizárólag azok a termékek érhetnek el, amelyek minimum 10 hivatalos teszt alapján legalább 90 ponttal lettek jutalmazva.

Fontos, hogy a TTC.hu kizárólag olyan termékteszteket használ fel, amelyek igazolt háttérrel rendelkeznek, tehát bizonyítottan kipróbálták és tesztelték az adott modellt a pontozás előtt.

Természetesen az oldal felhasználóinak is lehetőségük van értékelni az egyes termékeket, amelyek külön értékelésként láthatók az oldalon, így aki a hétköznapi emberek véleményére kíváncsi a leginkább, az is megtalálhatja itt a számításait.

A választásban óriási segítséget nyújthat, hogy minden terméknél külön kiemelésre kerülnek az adott típus előnyei és hátrányai. Ezek a teszteknél említett leggyakoribb pozitívumok és negatívumok alapján lettek összeválogatva.

A közösségre hangolva

Látogassatok el ti is a TTC.hu-ra és segítsétek hasznos értékeléseitekkel a többi vásárlót, hiszen ez az oldal a hivatalos tesztek mellett a közösség erejére is szeretne építeni. Lehet, hogy ma te segítesz valakinek a vásárlásban, de holnap neked segít egy-egy értékelés a jó döntésben!


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés