Connect with us

technokrata

Menőbb kamerával és kijelzővel jön az új iPad széria

ipad

Tablet

Menőbb kamerával és kijelzővel jön az új iPad széria

Menőbb kamerával és kijelzővel jön az új iPad széria

Várhatóan idén is több új iPad érkezik, melyek egy része természetesen a korábbi verziók frissítésének tekinthető.

Ahogy az lenni szokott, az Apple új generációs termékeiről már viszonylag hamar elkezdenek kiderülni különböző részletek, és nincs ez másként idén sem: ezúttal egy japán szaklap jelentkezett bennfentes információkkal.

AZ IPAD AIR ÚJ VÁLTOZATA ESETÉBEN PÉLDÁUL ARRA LEHET SZÁMÍTANI, HOGY AZ EDDIGI EGY DARAB 12 MEGAPIXELES KAMERA MELLÉ EGY MÁSIK, MÉGPEDIG EGY SZÉLESLÁTÓSZÖGŰ EGYSÉG.

Ez annyiban nem lenne meglepő, hogy az iPad Pro már ebben a felállásban érkezik, így feltételezhető, hogy onnan szivárog majd le az Apple “olcsóbb” táblagépébe az újdonság, emellett azonban a LiDAR-szenzor megmarad majd a drágább modell kiváltságának.

Ezzel párhuzamosan az iPad Mini a kijelzőt tekintve változhat, igaz, csak viszonylag keveset: az eddig megszokott 7,9 hüvelykes panel helyett egy 8,3 hüvelykes verzióra lehet számítani, ami azonban még nagyobb változás, hogy már innen is eltűnik majd az előlapi Home gomb a beleépített ujjlenyomat-olvasóval, így összességében a táblagép mérete nem sokban módosul, hiszen így már az előlap nagy részét a kijelző foglalja majd el.

HOGY HARDVERES OLDALON MI VÁLTOZIK, AZ EGYELŐRE KÉRDÉS.

Iparági bennfentesek egyelőre nem tudnak megegyezni abban, hogy az Apple A14-es vagy A15-ös chipje adja majd az alapokat, mint ahogy sem, hogy várható-e 5G-támogatás, de ez utóbbi minden valószínűség szerint meg fog valósulni.

Szintén nem egyértelmű az eddigi szivárgások alapján, hogy az iPad mini esetében leváltják-e a Lightning csatlakozót, hogy USB-C kerüljön a helyére, mint ahogy arról is lehetett pletykákat hallani, hogy az iPad mini azért mégsem hagyja el teljesen az ujjlenyomat-olvasót, az ugyanis több androidos telefonhoz hasonlóan a bekapcsoló gombba költözik be.

Az viszont nagyjából biztosnak tűnik, hogy a frissítéssel az iPad mini kinézetét hozzáigazítják a többi iPadéhez, így egységesebbé válik az Apple táblagépeinek családja.

Forrás: ORIGO

További Tablet

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

apple

SmartWatch

Az új Apple Watch gyakorlatilag olyan, mint a régi

2022. augusztus 12. péntek
polikarbonát

Smart home

Amit a polikarbonát lemez használatáról tudni kell

2022. augusztus 12. péntek
TE Connectivity
casio

SmartWatch

A motorsportok szerelmeseinek szánták ezeket az órákat

2022. augusztus 4. csütörtök
mobilfox

Kütyük

Teljesen megújult a Mobilfox

2022. augusztus 2. kedd

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu