Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hálószobai igényeket is kielégítő robotnő – videóval!

Smart home

Hálószobai igényeket is kielégítő robotnő – videóval!

A tökéletes fehérnép gépből van?

Mi demonstrálhatná jobban a japán Kobe Egyetem két, robotikával foglalkozó tanulójának magány- és a nőgyűlöletét, mint egy kézzel fogható, ki/bekapcsolható gépnő? Ráadásul a Perfect Woman körül egyre nagyobb a felhajtás, állítólag június közepén már debütál az első modell. A híresztelések szerint a robotnő ugyanúgy képes lesz vásárlással tölteni a nap nagy részét, akárcsak eleven társai, ám emellett takarítani, vacsorát főzni, masszírozni is tud majd, a teljes megértés harmóniájában.

A termék megjelenését beharangozó agresszív reklámkampány szerint a szőke, barna és vöröshajú robotok tökéletességüket az úgynevezett RKS (Recognition Krax System) megoldásnak köszönhetik, amely a szóbeli, tapintáson alapuló, illetve a vizuális felismerést valósítja meg. Mindennek tetejében a „hálószobai igényeket is kielégítik” a műmacák.

Kaparjuk az arcunkat, miközben azon töprengünk, hogy mi lehet a célja ennek a művészprojektnek valójában. Legalább beszerezhettek volna egy kevésbé izzadó modellt a videofelvételhet. Lássuk hát a „tökéletes”-től fényévekre álló „nőt”!



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés