Connect with us

technokrata

Polycom regionális partnertalálkozó LNX győzelemmel

Laptop

Polycom regionális partnertalálkozó LNX győzelemmel

Május 19-20-án került megrendezésre Budapesten a Polycom regionális partner találkozója, melyet a Ramiris Rubin Rt., a gyártó kelet-európai disztribútora rendezett. A tíz országból érkező résztvevők két napos előadássorozaton ismerkedtek meg a gyártó idei újdonságaival és terveivel.

A Polycom által bemutatott új generációs konferencia-telefonok, IP alapú telefonkészülékek, végponti (hardver és szoftver) és hálózati videó-konferencia megoldások újabb távlatokat nyitnak a nagyvállalati és kormányzati kommunikáció területén.

Kifejezetten nagy érdeklődés övezte a Polycom legújabb konferencia szervereinek (ReadiConvene), teljeskörű hálózati-menedzsment eszközének (ReadiManager) és videó-konferencia tűzfal családjának (V2IU) bemutatását.

A Polycom piacvezetőhöz méltóan ismertette a XXI. századi telekonferencia jövőképét. A Unified Communication Collaboration megvalósítására a Polycom a világ vezető kommunikációs eszköz gyártóival (Cisco, Microsoft, Alcatel, Avaya, Nortel) megvalósuló közös fejlesztések keretében törekszik.

A Polycom és a Microsoft öt éves fejlesztési megállapodásának első állomásaként a Microsoft Live Communication Server és a Polycom MGC konferencia szerver együttműködése valósult meg. A rendezvény keretében a Ramiris bemutatta ezen integrált megoldást. A Windows Messenger felhasználók pont-pont videó-beszélgetésen túl több helyszínes videó-konferenciákat is kezdeményezhetnek, amelybe mind más egyéni Windows Messenger felhasználók, mind tárgyalótermi Polycom videó-konferencia végpontok bevonhatók.

2005 első negyedévében a régió legnagyobb Polycom projektjéért járó díjat az LNX Hálózatintegrációs Rt. nyerte el egy államigazgatási szervezetnél videó-konferencia eszközök telekonferencia hálózatba történő integrálásáért.

A régió legnagyobb első negyedéves forgalmú Polycom partnere a szerbiai Network lett, mely bizonyítja, hogy a környező országokban is lendületesen fejlődik a piac.

A Ramiris Rubin Rt. a magyar számítástechnikai piac egyik meghatározó résztvevője, számítógépes perifériák, kiegészítők, és komponensek disztribúcióját végzi. Mintegy 2500 viszonteladó partnerével és 80 fős alkalmazotti gárdájával, 50 fölötti külföldi üzleti partnerével a teljes magyarországi piacot lefedi. Egyes termékkörökben a magyar piacon több, mint 25%-os piaci részesedéssel rendelkezik. Az egyik legfontosabb új üzletága a Polycom és a hozzá kapcsolódó más, neves gyártók termékeinek kelet-európai disztribúciója.

A Polycomról: az amerikai cég a nemzetközi telekonferencia piac videó szegmensének 40%, míg konferenciatelefon szegmensének 90% feletti részesedéssel rendelkező vezető gyártója. A portfolió főbb területei: konferencia telefonok, videó-konferencia végpontok, telekonferencia hálózati eszközök. Portfoliója nem csupán a mai igényeket fedi le teljesen, hanem a gyártó megfelelő vízióval bír a felhasználói igények alakulását illetően. Audió és videó technológia fejlesztéseivel a kommunikációs eszköz gyártók kiemelt partnerévé vált.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák