Connect with us

technokrata

Mobilról is elérhetők a hivatali telefonok szolgáltatásai

Laptop

Mobilról is elérhetők a hivatali telefonok szolgáltatásai

Az Avaya a hannoveri Cebiten és New Yorkban egyszerre mutatta be új, a Nokia 60-as sorozatú platformján működő IP szoftverét, amely a mobiltelefonokat teljes funkcionalitású hivatali telefonokká változtatja.

A Communication Manager szoftver úgy is, mint az Avaya MultiVantage kommunikációs megoldásainak része, a hivatali telefonrendszerek minden előnyét elérhetővé teszi a mobil felhasználók számára is, mint például a transzfer, a többrésztvevős konferenciabeszélgetés, vagy a mellékállomások egyszerűsített kapcsolása. A szoftver funkciói a telefon menürendszerén keresztül érhetők el. Ennek alkalmazásával a 60-as sorozatú készülékek használói kizárhatják a téves üzleti hívásokat, és hatékonyabb együttműködésre lesznek képesek akár menet közben, munkahelyüktől távol is.

Például egy ügyfél azonnal, a hivatali számon érheti el a cég értékesítőjét akkor is, ha az éppen az autójában, vagy egy másik országban tartózkodik. Ugyanez az értékesítő akár többrésztvevős konferenciabeszélgetést is kezdeményezhet, út közben elérheti az üzleti kapcsolatainak otthoni regiszterét, tárcsázhat más üzleti mellékszámokat vagy akár külső partnereket. A megbeszélés végeztével az ügyfél tovább kapcsolható a cég egy másik mellékére, épp úgy, mintha a székházban fogadta volna a hívást.

„Már régóta létező igény, hogy a széles körben elterjedt GSM készülékeket a vállalati kommunikációs rendszerbe kapcsolva is használni lehessen. Azzal, hogy az Avaya kiterjesztette rendszerét a 60-sorozatú készülékekre, nagy lépést tettünk előre az IP kommunikációban.” – mondta Lars Vestergaard, az Avaya vezető elemzője.

Az alkalmazottak ezeket a lehetőségeket az Avaya Communication Manager ügyfélprogramjának letöltésével érhetik el. Mind az új, mind a már meglévő, második generációs 60-as sorozatú mobilkészülékek alkalmasak a szoftver applikálására, ami a korábbi beszerzésű készülékek további használatával komoly megtakarítást jelenthet.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle