Connect with us

Hirdetés

technokrata

Jeeves: kétszeres teljesítmény az Itanium 2 révén

Laptop

Jeeves: kétszeres teljesítmény az Itanium 2 révén

Az Intel és a Jeeves Information Systems AB, a svéd független szoftverforgalmazó bejelentette, hogy a Jeeves Enterprise szoftver-sorozatot Intel Itanium 2 processzorokhoz optimalizálták.

A Jeeves Itanium processzorokhoz készült ERP szoftvere által a szervezetek kétszeresére növelhetik a korábbi teljesítményszintet, a kötegelt tranzakciók végrehajtásának gyorsaságát, illetve csökkenthetik a rendszer TCO arányát. A stockholmi Intel Solution Centerben Intel Itanium 2 processzorokra épülő szerverek segítségével a Jeeves Enterprise szoftverét egy nap alatt az Intel Itanium 2-alapú platformhoz optimalizálták. Az Intel Solution Services szakértői tanácsadói által végzett széleskörű kísérletezés megmutatta, hogy a megoldás több mint 820 tranzakciót képes másodpercenként elvégezni, így a nagy méretű adatbázissal rendelkező gyártó, kiskereskedelmi vagy szolgáltató cégek számára jobb adatfeldolgozási teljesítményt, illetve skálázhatóságot jelent.

“A Jeeves Enterprise nyújtja az egyik technikailag legfejlettebb ERP rendszert, amely által a szervezetek olyan rugalmas platformot kaphatnak, amelyet saját igényeikhez alakíthatnak. – mondta Nicolas Ehrling, a Jeeves Information Systems AB elnök-vezérigazgatója – ˝Az Intel Itanium processzorok segítségével olyan hatalmas és skálázható rendszert tudunk nyújtani, amely által a legbonyolultabb adatfeldolgozási követelményeknek is megfelel. Az Intel Solution Centerben történt optimalizáció által az Intel Itanium processzorokra épülő Jeeves alkalmazás ma megfelel az egyre növekvő fogyasztói igényeknek.”

„Minden szervezet arra törekszik, hogy a lehető legjobb teljesítményt hozza ki meglévő rendszereiből, és így mi nagy örömmel működünk együtt olyan szoftvercégekkel, mint például a Jeeves, annak érdekében, hogy optimalizáljuk megoldásaikat a nagyobb teljesítmény eléréséért.” – mondta Tom Garrison, az Intel EMEA régiójának vállalati marketingrészlegének igazgatója.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés