Connect with us

Hirdetés

technokrata

Symantec Client Security: integrált védelem a felhasználó szintjén

Laptop

Symantec Client Security: integrált védelem a felhasználó szintjén

Egyre növekszik az informatikai rendszerekre leselkedő veszélyek száma és jelentősége. Ez többek közt a terjedő távmunkának, a belső biztonsági rendszerek nem megfelelő minőségének illetve egyéb tényezőknek köszönhető. A Symantec nemrég bejelentett új terméke átfogó megoldást kínál ezekre a fenyegetésekre.

[Sajtóközlemény] A vállalati rendszerek biztonságának megvalósítása és fenntartása csak az integrált védelem minden szinten történő alkalmazásával érhető el – az Internet-átjárón, a hálózati kiszolgálókon és a munkaállomásokon is. A felhasználói szinten történő vírusellenes védelem már nem elegendő a felhasználói réteg megvédésére. Mivel a felhasználók a vállalati tűzfal mindkét oldalán előfordulnak, éppúgy sebezhetők, mint a hálózat többi része, sőt az összetett veszélyek szaporodásával sebezhetőségük is nő.

A Symantec Client Security a maga nemében egyedülálló, integrált védelmi megoldás a hálózat és a távoli felhasználók számára. A Symantec Client Security a vírusellenes, betörésjelző és tűzfalmegoldásokat egyesíti annak érdekében, hogy a felhasználói szinten is érvényesíthetőek legyenek a rendszabályok és jobb reagálást biztosítson a központosított frissítés és terjesztés révén. A védelem megnövelése érdekében a Symantec Client Security a vírusellenes védelmet hálózati védelemmé bővíti.

A Symantec Client Security további előnyei

– a központosított kezelés és reagálás gyorsabb reagálást tesz lehetővé a többszörös veszélyekre
– az egy gyártótól származó többféle védelmi eljárás olcsóbban nyújt jobb védelmet
– egyszerűbb a védelem kezelése a különféle elosztott hálózatokon
– a kezelés egyszerűbb egyetlen segítségnyújtó kapcsolaton keresztül



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés