Connect with us

Hirdetés

technokrata

SuSE Linux Enterprise Server 7 IBM eServer iSeries és pSeries szerverekre

Laptop

SuSE Linux Enterprise Server 7 IBM eServer iSeries és pSeries szerverekre

A mai naptól elérheto a SuSE Linux Enterprise Server család legújabb tagja, a SuSE Linux Enterprise Server 7 iSeries és pSeries szerverekhez is.

Az, hogy az Enterprise Server újabb két szervercsaládhoz is elérhető, az IBM és a SuSE által nemrégiben kihirdetett közös technológiai együttműködésének egyik legújabb eredménye.

A SuSE a SuSE Linux Enterprise Server 7 termékével egy kiforrott szervermegoldást kínál, mely – a stabilitásra és a biztonságra optimalizált rendszeralap mellett minden Linuxon fontos szerverszolgáltatást tartalmaz. Egyaránt megvalosíthatók az email-, internet- és alkalmazásszolgáltatások valamint a heterogén hálózatban történő fájl- és nyomtatómegosztás. A SuSE Linux Enterprise Server 7 igazi teljesítménye kritikus vállalati alkalmazásoknál, hatalmas adatbázisok kezelésénél és
összetett e-kereskedelmi tranzakciók esetén mutatkozik meg.

A központi vállalati alkalmazások mint a mySAP.com és az Oracle 8i/9i gyártóinak tanúsítványaival rendelkező SuSE Linux Enterprise Server a legjobb választás a professzionális vállalati operációs rendszerek körében. ”Manapság a vállalatok egyre inkább a könnyen karbantartható, optimális rendszer- és alkalmazás-rendelkezésreállási tulajdonságokkal rendelkező IT megoldásokat keresik” – magyarázta Kim Stevenson, az IBM eServer iSeries helyettes marketing igazgatója. ”A SuSE Linux Enterprise Server iSeries és pSeries szerverekhez párosítja a Linux stabilitását és rugalmasságát az IBM eServer méretezhetőségével, maximális teljesítményt és stabilitást garantálva így a vállalatkritikus alkalmazásoknak.”

A 2.4.13-as rendszermaggal a SuSE elsőként egy 64-bites Linux rendszermagot kínál az IBM iSeries és pSeries szerverekhez. Mivel ez a rendszermag 4 GB memóriánál többet is tud címezni, a SuSE Linux Enterprise Server olyan felhasználási területeken is alkalmazható, melyeken addig kizárólag a kereskedelmi Unix verziók uralkodtak.

Platformfüggetlen elérhetősége (az Intel Itanium processzorcsaládtól kezdve egészen a zSeries nagygépekig) a 64-bites IBM eServer architektúra számára a ma elérhető legfejlettebb vállalati operációs rendszerévé teszi a SuSE Linux Enterprise Servert. Alkalmazásfejlesztők számára különösen figyelemre méltó a csomagban található IBM Java 2 (1.3.0) fejlesztői csomag, mely külön tanúsítvánnyal rendelkezik SuSE Linux Enterprise Server 7 iSeries és pSeries szerverekhez. A csomag része még számos fejlesztői segédeszköz is, melyek Java alkalmazások fejlesztéséhez illetve teszteléséhez nyújtanak segítséget.

A szoftver a két CD és a két kézikönyv mellett egy fejlesztői kiadást (Developer`s Edition) is tartalmaz, több mint 1300 alkalmazással 5 további CD terjedelmében. A termék ára magában foglal egy 30 napos telepítési segítséget, valamint egy 12 hónapos rendszerkarbantartást is. A SuSE Linux Enterprise Server 7 iSeries és pSeries szerverekhez azonnal kapható a SuSE Linux partnereitől és viszonteladóitól. További információk a SuSE weblapján, a lenti linken találhatók!



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés