Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új termék érkeztek a Nikotól

LifeStyle

Új termék érkeztek a Nikotól

Két új objektív és egy új gép érkezett a Nikon termékcsaládjába.

Nikon bemutatta a D5500 elnevezésű modelljét, amely az első dönthető érintőképernyővel felszerelt DX formátumú fényképezőgép. A gyors mozgások rögzítésétől a gyenge fényben történő fényképezésen át a nagyméretű nyomatok vagy látványos videók elkészítéséig a D5500 tökéletes választás az olyan kreatív alkotók számára, akik még többet szeretnének kihozni a fotózás élményéből. A könnyű, nagy tudású és kényelmesen hordozható D-SLR segítségével élete legjobb képeit készítheti el és a beépített Wi-Fi funkciónak köszönhetően pedig pillanatok alatt megoszthatja.

Bejelentette új zoomos telefotó-objektívjét is, az AF-S DX NIKKOR 55–200 mm f/4–5.6G ED VR II-t, amely jelentős méretbeli előnyt kínál. Kisméretű, könnyű és egyszerűen használható; tökéletes az olyan kisebb, DX formátumú fényképezőgépekhez, mint a legújabb D5500-as.

A Nikon ma bemutatta új objektívjét, az AF-S NIKKOR 300 mm f/4E PF ED VR modellt. Az első, Fresnel-objektívelemmel felszerelt, F-bajonettes NIKKOR egy kompakt kialakítású, minőségi fix objektív, amely kiválóan alkalmas telefotók készítésére és nagyszerű képminőséget garantál. A részletes adatokhoz látogassatok el a hivatalos weboldalra.

AFS 300 AFS DX 55 200 D5500 BK D5500 BK

 



Szólj hozzá!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés