Connect with us
Hirdetés

technokrata

Mosdóhigiénia: válassza Ön is a fenntarthatóságot!

mosdóhigiénia fenntarthatóság

LifeStyle

Mosdóhigiénia: válassza Ön is a fenntarthatóságot!

Mosdóhigiénia: válassza Ön is a fenntarthatóságot!

Ha a fenntarthatóság mellett kötelezte el magát és szívügyének tekinti a környezetvédelmet, akkor ez az élete minden területén megnyilvánul. Így a vállalkozásában is eszerint tevékenykedik, behatárolva a felhasznált anyagok körét.

Mosdóhigiéniai termékek a fenntarthatóság jegyében

A Flor reciklált Tork portfóliójában Ön is megtalálhatja azon eszközöket – kéztörlő- és toalettpapír-töltőanyagok – amelyekkel a fenntarthatóság iránti elkötelezettségének eleget tud tenni.

A Tork natúr mosdóhigiéniai termékek új kínálatával mind a munkatársai, mind az ügyfelei elégedettek lesznek, bármilyen gazdasági ágazatban is dolgozik éppen. Ugyanúgy megállják a helyüket és maximálisan betöltik a szerepüket egy könyvelőirodában, ahogy egy étteremben vagy szálloda mosdóhelyiségeiben.

Felmérések szerint az irodai dolgozók és az étterembe járók 83% szerint a 100%-ban újrahasznosított anyagokból készült, natúr színű papírtörlők kínálata lehetőséget ad arra, hogy a környezetvédelem érdekében hathatósan tehessenek.

Miért használjon Ön is 100 %-ban újrahasznosított anyagokat?

Ennek több oka is lehet:

  • Az újrahasznosítás és az újrahasznosított alapanyagból készült termékek használata elengedhetetlen a körforgásos gazdaságra való áttéréshez. Ehhez Ön is hozzáteheti a maga részét azzal, hogy kizárólag ilyen kéztörlőt és toalettpapírokat vásárol a mosdóiba.
  • A körforgásos gazdaság egyik alapelve a hulladék megszüntetése – az újrahasznosítás során a hulladékból erőforrás válik.
  • A körforgásos gazdaság másik alapelve az, hogy az anyagokat használatban kell tartani, azaz az egyes csomagolásokban található rostanyagokat akár 25-ször is újra lehet hasznosítani, hogy új papírtermékeket hozzanak létre belőlük. (Kartondobozokból papírtörlőt).
  • Ezek a termékek kiváló minőséget képviselnek, semmivel sem gyengébbek, mint a normál alapanyagból készült társaik.
  • Bárhol alkalmazhatóak, kisebb és nagyobb mosdóban egyaránt.
  • Az ügyfelei is értékelni fogják, hogy figyel a részletekre akkor, amikor például Tork natúr színű kéztörlőre és toalettpapírra vált, ami a megszokott, kiváló minőséget garantálja.

Milyen előnyei lehetnek ezen termékek használatának?

A termékek használatának számos előnye van, amit Önnek is érdemes figyelembe vennie a vásárlási döntések meghozatala során:

  • Az újrahasznosított termékek hatékonyak és megbízhatóak.
  • Az adagoló rendszerekbe jól beilleszthetőek, azokkal kompatibilisek.
  • Az Ön vállalkozásának valamennyi területét képesek lefedni.
  • A termékek 100%-ban újrahasznosított rostszálakból készülnek.
  • Mivel a papírgyártás során festékanyagokat sem adnak hozzá, a papír halványbarna színe csak az újrahasznosított anyagok eredménye.
  • A kéztörlők alkalmasak arra, hogy az élelmiszerekkel érintkezzenek.

Válasszon Ön is fenntartható megoldásokat a mosdóhigiénia kialakításához – szerezzen be 100%-ban újrahasznosított anyagokból készült, natúr színű papírtörlőket és toalettpapírokat!


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés