Connect with us

Hirdetés

technokrata

Élő webinár az SLM fémnyomtatásról

slm

Ipar

Élő webinár az SLM fémnyomtatásról

Élő webinár az SLM fémnyomtatásról

A Nikon SLM Solutions a világ legfejlettebb lézerolvasztásos, porágyas fémnyomtató berendezéseit gyártja már évtizedek óta: a technológia elnevezése (SLM = Selective Laser Melting) is tőlük ered.

slm

Ismerje meg a Nikon SLM fémnyomtatók képességeit a FreeDee webinárján!

A webinár időpontja: 2024. március 12. kedd 16:00

Regisztráljon ezen a linken és kövesse élőben vagy nézze meg felvételről!

A lübecki központú Nikon SLM Solutions úttörő szerepet játszik a legmagasabb szintű fémnyomtatási megoldások fejlesztésében. A szelektív lézerolvasztásos eljárás feltalálójaként a Nikon SLM ipari termelésre tervezett, innovatív fémnyomtató rendszereket gyárt. Az eljárásból kifolyólag ezek a fémnyomtatók komplex és részletes geometriák termelékeny és precíz gyártására képesek. A Nikon SLM nemcsak a technológia fejlesztésére összpontosít: világszerte üzemeltet olyan mérnöki tudásközponokat, amelyek támogatják a felhasználókkal való szoros együttműködést és a fémnyomtatási projektjeik sorozatgyártási szintre skálázását. Céljuk, hogy minden partnerük a lehető legnagyobb üzleti értéket és innovációt hozza ki az SLM technológia lehetőségeiből.

2007-ben telepítették első fémnyomtatóikat, ma már több mint 650 darab van belőlük szerte a világon, többek között magyarországi autógyárban és fogtechnikában is üzemel SLM berendezés. A fémnyomtatók gyártása mellett a cég a választott alapanyagokra optimalizált paraméterek fejlesztésével és folyamatok validálásával, minősítésével is foglalkozik, amellyel felhasználó partnereik sikeres alkalmazásait segíti. Aki a Nikon SLM Solutions berendezéseit fontolgatja vagy mellettük dönt, biztos lehet abban, hogy a gyártóra minden kérdésben és kihívásban számíthat, egyúttal a legmagasabb szintű szakmai támogatáshoz férhet hozzá.

Akit szakmailag érdekel a fémnyomtatás vagy például egy mérnöki kihívásra keres ezen a területen megoldást, érdemes lehet részt vennie a FreeDee március 12-i webinárján, amelyen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az űrlapot kitöltők utólag megkapják a felvételt is.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További Ipar

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés