Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új rendszert kapnak a Samsung okostévék

LifeStyle

Új rendszert kapnak a Samsung okostévék

2015-ben a Samsung összes új Smart TV-je már a nyílt forráskódú Tizen operációs rendszert fogja alkalmazni. A Tizen által garantált rugalmasság révén a fejlesztők könnyebben készíthetnek egyedi tartalmakat, miközben a felhasználók számára a szórakozás egészen új szintjét hozhatják el.

„A Smart platformnak a Tizen köré építése forradalmi lépés egy még intelligensebb és még integráltabb rendszer irányába – mondta Won Jin Lee, a Samsung Visual Display üzletágának alelnöke. – A Tizen nemcsak új élményeket jelent a felhasználók számára, de az otthoni szórakoztatás egy egészen új ígéretét hordozza magában.”

Egyszerű és intuitív kezelés

Az újratervezett Smart Hub a tartalmak egyszerű eléréséről és a köztük való navigációról gondoskodik a legutóbb megtekintett és a személyre szabottan ajánlott anyagok, illetve a négyirányú vezérlés révén. A TV ráadásul mostantól még könnyebben kapcsolódhat más eszközökhöz. A Wi-Fi Direct használatával például a tartalmak egy kattintással megoszthatók a televízió és egy okostelefon vagy táblagép között, bármilyen irányban. A Bluetooth Low Energy (BLE) segítségével a Samsung Smart TV szoftvere automatikusan rákeres a közelben található Samsung mobileszközökre, és kapcsolódik hozzájuk. A felhasználók így akkor is nyugodtan tévézhetnek a mobiljaikon a saját wifi hálózatukon belül, amikor a televíziójuk ki van kapcsolva.

A szórakoztatás integrált élménye

A korábbi tartalomfogyasztási szokások 2015-re teljesen átalakultak, hiszen nemcsak az eszközök, de az elérhető tartalmak forrásainak száma is megsokszorozódott. A változást felismerve a Samsung új platformja úgy lett megtervezve, hogy integrált szórakoztatási élményt nyújtson. Néhány példa:

– A Samsung Sports Live lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy élő sportközvetítéseket nézzenek, miközben ezzel egy időben, ugyanazon a képernyőn ellenőrzik a csapatukra vagy kedvenc játékosaikra vonatkozó statisztikákat.
– Az Ubisoft népszerű táncos játéka, a Just Dance Now, világszerte elérhető lesz a Samsung Smart TV-in, így a felhasználók egymagukban, barátaikkal vagy családtagjaikkal is játszhatnak a nappalijukban a Samsung Smart Remote vagy Samsung márkájú mobil eszközeik segítségével.
– A Bingo HOME: Race to Earth a DreamWorks HOME című animációs filmje alapján készült videojáték. A játék technológiája a Samsung és a Yahoo közös többképernyős interaktív megoldásán alapul.
– A Samsung saját Milk Video alkalmazása közel 50 prémium tartalomszolgáltató legérdekesebb és legnépszerűbb videóit gyűjti össze és teszi elérhetővé, miközben az egyes felhasználók figyelmét mindig az őket leginkább érdeklő, személyre szabott anyagokra hívja fel.

Választási lehetőségek garmadája

A Tizen segítségével a Samsung Smart TV-i egy hatalmas és rugalmas tartalom-ökoszisztéma részei lehetnek. A Tizen más eszközökkel való kompatibilitása révén a Samsung Smart TV-k bármely okos otthon központjai lehetnek.



Szólj hozzá!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés