Connect with us
Hirdetés

technokrata

Lépj ki a komfortzónádból!

párkapcsolat bdsm

LifeStyle

Lépj ki a komfortzónádból!

Lépj ki a komfortzónádból!

Biztosan torkig vagy azzal, hogy mindenki arra biztat, hogy lépj ki a komfortzónádból. Életmód-tanácsadók, coach-ok, influenszerek egész sora papol erről, és talán most ott is tartasz, hogy inkább nem is olvasol tovább. Ez azonban igazán nagy hiba volna, tekintve azt, hogy valami igazán élvezetes dologra szeretnénk biztatni.

Ez pedig nem más, mint az oly sokak által kedvelt és legalább ugyanannyi által megvetett BDSM. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az utóbbi tábort általában azok gyarapítják, akik pusztán az előítéletek és/vagy téves információk alapján mondják ki a verdiktet. Mi viszont állítjuk, hogy az újszerű öröm, meglásd, üde színfoltja lesz a hálószoba történéseinek, ezért semmiképp se hagyd ki ezt az újítást. Most már biztosan kellőképpen felcsigáztunk, ezért csapjunk is a lovak közé!

Alá- és fölérendeltség?

Igen, bizony a legtöbb esetben ez adja a BDSD lényegét, ami nem más, mint a szexualitás végletekig kitolt formája. Sokszor említettük már, hogy mennyire vékony a határmezsgye fájdalom és gyönyör között, így ha a Goldengate szexshop BDSM részlegéről választasz egy-egy kelléket vagy játékszert magatoknak, akkor te magad is meg fogod tudni tapasztalni ezt a varázslatos jelenséget.

Persze nem ilyen egyszerű a történet, a BDSM-hez több kell, mint egy-két kellék, így a mai írásunkban azt taglaljuk, hogy hogyan is fogsz tudni felkészülni életed első ilyen jellegű élményére.

Csak őszintén!

Mindennek az alapja az őszinteség, így ha megfogalmazódott benned az igény, hogy szívesen lennél akár az alá-, akár a fölérendelt, akkor a következő lépéseket tanácsos megtenni:

  1. Keress egy közösséget, itt bőven lesz lehetőséged a tapasztalatcserére.
  2. Keress egy partnert!
  3. Oszd meg vele teljesen őszintén a vágyaidat, akár domináns szeretnél lenni, akár alárendelt.
  4. A határszabás is sarkalatos pontja a szex ezen részének: magadban kell először megfogalmaznod, mi az, amit mindenképpen szeretnél kipróbálni, mi az, ami izgatja a fantáziádat, és mi az, amit teljesen biztosan elutasítasz. Ha megvan a saját listád, akkor ezt részletekbe menően kommunikáld a partnered felé.

Sosem fogtok unatkozni!

A BDSM-ben éppen az a szép, hogy nem korlátozódik az ágyra vagy a hálószobára, hanem vihetitek magatokkal házon kívülre is.

A dominancia részében mindenképpen, hiszen ott akár azt is megmondhatja a domináns fél, hogy az alárendelt mit vegyen fel, mikor és hogyan viselkedjen, ha szexre kerül a sor.

Persze első pillantásra talán idegennek hatnak ezek a dolgok, ám ha bekerülsz egy ilyen közösségbe, hamar meg fogod kedvelni, hiszen ennél szeretet- és tiszteletteljesebb társaságot keresve sem lehetne találni.

Kísérletezz hát bátran, de arra mindig figyelj, hogy ha alárendelt szerepet vállalsz, hogy mindig legyen olyan tevékenység is az életedben, ami feltölt, amivel tudsz gondoskodni önmagadról!


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés