Connect with us

Hirdetés

technokrata

A zuhanyfal telepítése egyszerűen megoldható és hosszú távon is megállja a helyét

zuhanyfal

LifeStyle

A zuhanyfal telepítése egyszerűen megoldható és hosszú távon is megállja a helyét

A zuhanyfal telepítése egyszerűen megoldható és hosszú távon is megállja a helyét

Luxusélmény egy egyszerű eszköz segítségével? Ez maximálisan elérhető a walk-in zuhanyfallal. Az egész higiéniai művelet meg fog változni, ráadásul a fürdőszobában rendelkezésre álló helyet is hatékonyabban használhatjuk majd ki. Fürdőszoba-tervezés során különösen fontos a kreativitás szabadon engedése.

Modern megoldás a modern fürdőszobákra tervezve

A stuxi.hu zuhanyfalainak kínálatában igazi különlegességekkel is találkozhatunk. Ez egy teljesen modern és kifinomult zuhanyzási megoldás, ami a fürdőszoba terét funkcionálisan és elegánsan használja ki. Természetesen azt, hogy végül melyik kialakítás lesz az ideális, sok tényező fogja befolyásolni. A modern otthonokban is egyre inkább növekszik az igény arra, hogy kreatív megoldásokat alkalmazzunk. Egy walk-in zuhanyfal maximálisan megfelel ezeknek az elvárásoknak.

Sokan nem is hallottak még erről a kialakításról, hisz nem éppen egy elterjedt kiegészítőről beszélünk. Sokszor csak hotelekben találkozhatunk ezzel a megoldással, pedig otthon is érdemes a zuhanyfalakat használni. A kényelem és a funkcionalitás gyakorlatilag egyetlen eszközben összpontosul. A használata nagyon egyszerű és komfortos, a nyitott tér és az alacsony küszöb miatt még könnyebb a megközelítése, így idősebbek és fiatalabbak számára is tökéletes választás.

Minimalista dizájn jellemzi, ami egy nagy üvegfelelületből és alumínium vagy acél keretekből áll. Az egész fürdőszoba hangulatát, stílusát meg fogja határozni. Könnyedén alkalmazkodik bármilyen megjelenéshez, lehet az modern, klasszikus vagy éppen bohém.

Valóban nagyobb lesz a tér?

A walk-in zuhanyfalnak megvan az a különlegessége, hogy a rendelkezésre álló hely sokkal nagyobbnak érződik. Optikailag légiesebb és tágasabb lesz a zuhanyzó a nyitottság miatt. Nagy előnye még az is, hogy a takarítását is egyszerűen meg lehet oldani. Nano bevonat található az üvegfelületen, így a különböző szennyeződések nem fognak rajta megtapadni.

Kisebb fürdőszobákban is ugyanúgy ajánlott használni, pláne, ha az elsődleges szempontok közé tartozik a helykihasználás és a vizuális tervezés egyaránt. A zuhanyfalak ráadásul teljesen személyre szabhatóak. Eltérő üvegminták, formák, méretek közül lehet válogatni, így garantáltan megtalálhatjuk azt, ami a legjobban illeszkedik a fürdőszobához, az elképzeléseinkhez.

Egyszerű, de hosszú távon tartós kialakítást kapunk

A zuhanyfalak első ránézésre nem tűnnek annyira strapabírónak, mint a klasszikus zuhanyfülkék, pedig a gyakorlatban akár sokkal tovább is bírhatják. Ezt elsősorban annak köszönheti, hogy viszonylag kevés alkatrészből épül fel, de azok mind nagy teherbírással rendelkeznek. Az üvegfelület biztonságos vastagságú, a kerete pedig acélból vagy alumíniumból készül, ami szintén ellenáll a nagyobb fizikai behatásoknak.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés