Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szupervékony ultrabookot fejleszt a Sony

Laptop

Szupervékony ultrabookot fejleszt a Sony

Hamarosan bemutathatja a világ legvékonyabb ultrabookját a Sony.

Javában zajlik a tajpeji Computex kiállítás, ahol a legtöbb, a számítástechnikában tevékenykedő vállalat képviselteti magát. A Sony már több mint 15 éve készíti a népszerű Vaio modelljeit, és úgy látszik, hogy idén még számíthatunk tőlük néhány újdonságra. A kiállításon ugyanis sikerült lefényképezni egy ultrabook prototípust, amely a kategória legvékonyabbjának ígérkezik.

sony_vaio_pro_11_ultrabook

A Sony Vaio Pro 11-be a nevéhez méltóan egy 11,6″-es FullHD felbontású kijelző kerül, de emellett megtalálható a repertoárban az Intel Core i7 processzor, a 8 GB RAM és a 256 GB-os SSD. Természetesen nem maradhatott ki az USB 3.0 és a HDMI sem, a készülék pedig ezekkel együtt is alig 1,1 kg-ot nyom a mérlegen.  Az akumulátor kapacitásáról, és ezáltal az üzemidőről egyelőre nincs információ, de az már biztos, hogy akárcsak a márka többi, professzionális modellje, a Pro 11 is rendelkezni fog extra, az alsó részre csatlakoztatható akkumulátorral.

A hivatalos bejelentésre, és az árra még várnunk kell, de valószínű, hogy már a nyár folyamán bemutatkozik a japán óriás legújabb készüléke.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés