Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az LG új készülékeinek csak elég megmondani mit szeretnék: Ruhatisztítás hangparancsra

Smart home

Az LG új készülékeinek csak elég megmondani mit szeretnék: Ruhatisztítás hangparancsra

Az LG új készülékeinek csak elég megmondani mit szeretnék: Ruhatisztítás hangparancsra

Az LG Electronics (LG) a 2018-as IFA szakkiállításon mutatja be forradalmi Styler ruhafrissítő készülékeinek legújabb, továbbfejlesztett modelljeit.

A Styler ThinQ és a tükröződő üvegajtóval ellátott Styler Mirrored Glass Door egyaránt olyan egyedi funkciókat kínál, melyek tisztábbá és frissebbé teszik a ruhákat, miközben a felhasználók még teljesebb kényelmét szolgálják. A Styler ThinQ hangvezérléssel irányítható, a Styler Mirrored Glass Door dekoratív külseje pedig maximális funkcionalitást rejt.

lg_styler_mirrored_glass_door

Mindkét új Styler készülék megörökölte az eredeti ruhafrissítő berendezés korszerű technológiai megoldásait, így hatékonyan tisztítják és fertőtlenítik a ruhákat – a TrueSteam™ gőztechnológia révén a baktériumok és kórokozók 99,9 százalékát képesek eltávolítani a textíliákból. A berendezés mozgó ruhaakasztója gyengéden rázogatva tünteti el a kisebb gyűrődéseket és űzi el a kellemetlen szagokat, a nadrágsimító funkció pedig olyan élt vasal a nadrágok szárára, mintha a ruha egyenesen a tisztítóból érkezett volna. A Styler gyengéd szárítás (Gentle Dry) funkciója a kényes ruhákat is gyorsan és kíméletesen teszi szárazzá.

Az LG saját mesterségesintelligencia-platformjával, a DeepThinQ-val felszerelt Styler ThinQ-t egyszerű hangparancsokkal irányíthatjuk. A felhasználók ki- és bekapcsolhatják a készüléket, kiválaszthatják és elindíthatják a ruhatisztítási ciklusokat, ellenőrizhetik a berendezés állapotát, de javaslatot kérhetnek a legjobb ruhafrissítési programra is – mindezt egyszerű szóbeli utasításokkal.

lg_styler_thinq_front

A tükrös üvegajtóval ellátott LG Styler Mirrored Glass Door prémium kialakításával, magas szintű funkcionalitásával és hatékonyságával tökéletes kiegészítője bármilyen otthonnak.

Büszkék vagyunk arra, hogy vállalatunk úttörő szerepet játszik a ruhaápolási eszközök piacán olyan termékekkel, mint az LG saját fejlesztésű technológiáival elláltott Styler. Az LG a továbbiakban is azért dolgozik, hogy a mindig a legújabb funkciókkal és technológiákkal felvértezett berendezésekkel szolgálja a felhasználók kényelmét.”

— mondta Song Dae-hyun, az LG Electronics háztartási elektronikai és légkondicionáló üzletágának elnöke.

Az IFA látogatói augusztus 31. és szeptember 5. között személyesen is kipróbálhatják a vállalat legújabb, teljes körű ruhaápolási megoldásait az LG standján, a Messe Berlin 18-as csarnokában.

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés