Connect with us

Hirdetés

technokrata

Canon EOS 7D – 18 megapixeles fotózási élmény

Smart home

Canon EOS 7D – 18 megapixeles fotózási élmény

Magnézium ötvözetű váz, új fénymérési rendszer, ragyogásmentesítő képernyő.

A Canon bejelentette az EOS 7D digitális SLR fényképezőgépét, mellyel kapcsolatban Mr. Uchidoi, a Canon vállalat fotó termékek csoportigazgatója elmondása szerint több mint 5.000 fényképésszel konzultáltak az egész világról. A Canon által fejlesztett új, 18MP APS-C CMOS szenzor mellett a Kettős „DIGIC 4” processzoroknak köszönhetően gyors teljesítményt lehet elérni bármilyen fényviszony mellet, akár 12.800-ra kiterjesztett ISO értékig és 8 kép/mp sorozatfelvételnél, opcionális tartozék nélkül.

Nagyteljesítményű AF és fénymérési rendszer
Az EOS 7D 19 pontos kereszt típusú AF szenzorral rendelkezik. Ez a továbbfejlesztett AF rendszer lehetőséget biztosít a manuális és automata beállításokra, valamint rendelkezik a Zóna és Szpot AF-el a téma gyors és pontos követéséhez és rögzítéséhez. Az AF beállítások nagymértékben parametizálhatók a témánál bekövetkező változások azonnali lekövetésére.

Az EOS 7D egy teljesen új fénymérési rendszerrel is rendelkezik. A Fókusz Szín Világosság (iFCL) fénymérési rendszer intelligensen méri az élességet, a színeket és a világossági értékeket 63 zónában. A 19 AF pont kiegészítéseként a kettős bevonattal rendelkező szenzor képes az információk összegyűjtésére az összes különálló zónáról a még pontosabb és következetesebb expozíció érdekében.

Pontos felvételkészítés – ahogy Ön azt látja
A Canon EOS 7D Intelligens keresője 100%-os lefedést biztosít a fotósnak. Az 1.0x nagyítással – elsőként az EOS sorozatban – a fotós nagy és világos képet lát, így teljesen a képre tud koncentrálni a felvételkészítés alatt. A keresőben található transzmisszív LCD lehetővé teszi a fotós számára, hogy különböző információk közül válasszon, mint pl. AF pontok, Szpot fénymérés köre és a négyzetháló. Az EOS 7D az első EOS, amely rendelkezik egy Kéttengelyű elektronikus szintmértékkel – a keresőben és az LCD-n is –; mutatja mind a dőlést mind pedig a szögelmozdulásokat. Ez a funkció kimondottan hasznos a tájképek vízszintes horizontjának meghatározására illetve ha Eltolható – Dönthető (Tilt and Shift) objektívet használunk.

A fényképezőgép az új 3”-os Clear View II LCD egy szilárdtesttel strukturált képernyő. A kellemetlen ragyogás ellen tervezték: eltávolítja a levegő-rést az LCD védőfedője és a folyadékkristály között. Az új képernyő 160°-os betekintési szöggel rendelkezik és még erős fényben is használható. Az EOS 5D Mark II fényképezőgéphez hasonlóan itt is megtalálható a külső fénymérő szenzor, mely automatikusan a környezeti fényviszonyokhoz állítja az LCD világosságát.

Élményszerű kreativitás a fénnyel
Az EOS 7D beépített vakuvezérléssel rendelkezik. Az EOS történetében először a fotósnak lehetősége van – külön eszköz nélkül – a külső vakuvezérlésre. Mindez ideális azoknak, akik a fénnyel új élményeket szeretnének létrehozni. Az EOS 7D egy teljesen továbbfejlesztett beépített vakuval rendelkezik, amelynél a manuális beállítás és a 15 mm-es nagylátószögű képlefedés is elérhető.

A magnézium ötvözetű váz a környezeti hatásokkal szemben ellenálló – a kemény, ugyanakkor könnyű konstrukció véd a nedvességtől és szennyeződésektől. A fényképezőgép kompatibilis a kiegészítők széles választékával, így könnyen beilleszthető a fényképészeti munkafolyamatokba. A vezeték nélküli jeladó (WFT-E5) használatával web böngészőn vagy web támogatást használó mobil eszközön keresztüli széleskörű géphasználatot tesz lehetővé.

Az EOS 7D kompatibilis az összes EF és EF-S objektívvel valamint az EX vakukkal. A Canon EOS 7D használható a BG-E7 elemtartó-markolattal és az RC-1/RC-5. távvezérlőkkel.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés