Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az űrben akarom!

Smart home

Az űrben akarom!

Drága, de megoldható…

Az emberek egyik része akar házasodni, a másik része nem, a harmadiknak meg muszáj. Bármi történjék is, mindenki képes sok mindenre azért, hogy amit eltervezett, azt sikerre vigye. De ez az a téma, amiről nem lehet „csak úgy” írni.

Az én leánykéréseimet olyan dolgoktól tettem függővé, amelyekre kevés esély volt, így nem kellett kimondani a boldogító igent, a lelkes vőlegény pedig lassanként letett ebbéli terveiről. Egy kisebb kellemetlenség akkor történt, mikor a Gyűrűk urából oly jól ismert Egy gyűrűt kértem az ujjamra. Kaptam egy hagyományos, szoci karikagyűrűt, azzal a megjegyzéssel, hogy ha tűzbe teszem a kezemmel együtt, láthatom a feliratot. Nem kérdéses, dobtam mindkettőt. Viszont velem ellentétben, aki szeretne házastársat és házastárs lenni – lényegtelen, hogy muszájból, vagy társadalmi elvárásból – annak az a fontos, hogy különleges és tökéletes legyen az a bizonyos alkalom.

Elvégre láttunk már lagzit strandon, hegytetőn, víz alatt is – sokan szeretnék emlékezetessé tenni ezt az eseményt. De hol van az a hely, amitől a legegyedibb lesz egy esküvő? Természetesen, hogy a Földön kívül.

A Rocketplane XP nagyjából 2,2 millió dollárért viszi fel a párokat a mennyekbe, egy órás ceremónia alatt pedig megvan a boldogító igen. Landolás után persze a Földön is rá kell bólintani, mert csak így érvényes a frigy. De kit érdekel, ha jól sikerültek a fenti fotók?

A gyűrűs eset tíz éve volt, azóta a kérők száma a nullához konvergál, de azért a hátralevő 40 évre betárazom az űrös házasodást, a biztonság kedvéért. Ettől ugyanis csak a nagyon elszánt és nagyon gazdag férfiak nem menekülnek el. Tehát esélyem sincs rá…



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés