Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nagybiztonságú, teljesen automata tárolás

Smart home

Nagybiztonságú, teljesen automata tárolás

Mission impossible.

A RoboVault biztonsági intézkedéseinek hosszú listája lelki szemeink elé tárja, amikor Tom Cruise éppen átbalettozik a biztonsági lézerek kusza nyalábjai között. Ám a létesítmény még a sziklába két ujjal kapaszkodó ügynök számára is bevehetetlen.

A dél floridai épület szerkezete betonvassal megerősített nagyszilárdságú betonból és üvegből készült, így még a 322 kilométer/órás szélerejű hurrikánoknak is ellenáll, emellett olyan magas szintű technológiákat alkalmaztak a biztonság megszervezésekor, mint amilyen a retina vizsgálat, a biometrikus ellenőrzés, a szívverés érzékelők, és a 24/7 videokamerás megfigyelő- és ellenőrzőrendszer. Úgy tűnik, hogy még egy speciálisan felkészített elitalakulat is csak robbantással tudna bejutni ide.

A Marvin Chaneye által tervezett RoboVault, mint ahogyan neve is mutatja, egy teljesen automatizált és megfelelően klimatizált raktár, ahol olyan értékek kerülhetnek elhelyezésre és megőrzésre, mint a felbecsülhetetlen értékű műtárgyak, a nagyértékű autók, borok, vagy ékszerek.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés