Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kemény vonzódás: karcálló titánbevonatú fényképezőgép

Smart home

Kemény vonzódás: karcálló titánbevonatú fényképezőgép

Minden idők legkeményebb és műszakilag legfejlettebb eszköze.

A frissen piacra dobott, keskeny Cyber-shot W300 olyan karcálló titánbevonattal rendelkezik, amely mintegy 5-ször keményebb, mint a galvanizált alumínium. Rendkívül nagy, 13,6 valós megapixel felbontása még A3-as vagy ennél nagyobb méretű nyomtatás esetén is részletgazdag képet eredményez. A teljesítményének további garanciája a 3-szoros optikai zoommal rendelkező Carl Zeiss Vario-Tessar objektív.

A W300 kiváló tisztasággal rögzíti a gyengén megvilágított témákat, melyeknél más fényképezőgépek már szenvednek. Maximális érzékenysége eléri a hihetetlen 6400-as ISO-értéket, amely a Sony saját Clear RAW zajcsökkentésével és Super SteadyShot képstabilizálójával kiegészítve állvány nélkül biztosítja a félhomályos, alkonyati jelenetek tökéletes megörökítését.

A Cyber-shot termékcsalád új jellemzőjeként az EX High-Speed sorozatfelvételi üzemmód akár 5 képkocka/mp-es sebességű felvételkészítést is lehetővé tesz – ami például mozgalmas sportesemények fényképezésénél nagy előnyt jelent.

Továbbfejlesztett Arcfelismerő technológiájának köszönhetően a W300 képes szabályozni az expozíciót és a bőrtónus beállítását. Arckövetési sebessége most még gyorsabb és automatikusan megkülönbözteti egymástól a gyermek- és felnőttarcokat, a Mosolykereső pedig addig késlelteti a zár kioldását, amíg a fénykép alanya el nem mosolyogja magát.

Ugyancsak a BIONZ processzor működteti a Dinamikatartomány-optimalizálót, úgy szabályozva az expozíciót, hogy ellenfényben is – amikor az árnyékos és a túl fényes felületek részletei gyakran elvesznek – természetes eredmény jöjjön létre.

A nagyméretű, fényes, 2,7”-os Clear Photo LCD kiemelkedő felbontást (230 ezer képpont) és ezzel még kültéri használat esetén is kényelmes felvételkészítést és visszajátszást kínál. A kiegészítő optikai képkereső a megszokottság érzését biztosítja a digitális váltás kezdői számára.

A készülék HD-kimenete segítségével az emlékek bármely HD-képes kijelzőn nagy méretben is feleleveníthetők, és a HD-diavetítés kívánság szerint többféle zenei aláfestéssel és vizuális effektussal gazdagítható. Az emlékek rendezését és elérését számos képkezelő funkció segíti, a készüléken belüli retusálás pedig számítógép nélkül is lehetővé teszi a felvételek utólagos korrigálását.

A W300 használata még a digitális fotózás újoncai számára is zseniálisan egyszerű: az intelligens jelenetfelismerő rendszer például számos fényképezési szituációban kiküszöböli a különböző jellemzők találomra történő beállítását, míg a kezdő fotósok minden bizonnyal értékelni fogják a képernyős funkciókalauzt is, valamint az Egyszerű üzemmódot, amely a képminőség feláldozása nélkül veszi le a legtöbb előkészületi tennivaló gondját a felhasználó vállairól.

Európában az új Cyber-shot W300 április végétől kerül a boltokba.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés