Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vérpezsdítő közösségi meztelenkedés

Smart home

Vérpezsdítő közösségi meztelenkedés

A szaunából térjünk át a sarkvidékre – figyelem, felöltözni nem kell!

Ha lehetne egy kívánságunk, mit kérnénk az élettől, amit eddig nem kaptunk meg? Bizonyára, mint a legtöbb ember, az önművelés és tudás mellett döntenénk. A friss tudás ugyanis a társadalmi haladás gerince. A nagy gondolkodók, mint Leonardo da Vinci, Thomas Edison, Benjamin Franklin, Albert Einstein, és mások, tudás utáni éhsége vezette a társadalmat számtalan csodához, amelyet még ma is élvezünk. Bár a tudásszomjunk nem fogja megváltoztatni a világot, mint Einsteiné, de fontos része lehet saját életünknek, bármi legyen is a végcél: kedvezőbb állás, jobb fizetés, új hobbi – vagy csupán maga a tudás öröme.

Ahhoz, hogy a fejünkben minden rendben legyen, a testünknek is a topon kell lennie. A hideg-meleg terápia Európa északi országaiban teljesen természetes módszer az egészség karban tartására, hiszen a gőzös és jeges környezetek közötti váltás megcáfolhatatlan hasznossággal bír szervezetünk számára. Azt már magunk dönthetjük el, hogy tonnányi tonhal között, vagy mondjuk helyes kis sushi falatocskák mellett vállalkozunk a vérpezsdítésre.

2008-tól már ugyanis minden luxusszállodában találunk majd Arctic Ice Room felirattal ellátott helyiséget. Noha a 10 fok alatti hőmérséklet elsőre túl extrémnek hangzik, gyorsan szaladjunk be a forró szaunába, ott rövidesen vonzónak fog tűnni. De hogy tényleg megértsük a lényegét, Las Vegas-ban, ahol átlagos az 55 fok, bizony enyhíti a feszültségünket némi hóesés, pláne a sokcsillagos luxusszállókban, mint amilyen a Caesar´s Palace.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés