Connect with us

technokrata

Jönnek az olcsó IPS monitorok

lg ips

Laptop

Jönnek az olcsó IPS monitorok

Az LG elnöke szerint olyan jó áron fogják árulni az újfajta monitorokat, hogy bárki megengedheti majd magának az LCD-ről IPS-re való váltást.

Igaz csak 2D-ben, de hamarosan technológiai váltás előtt áll az otthoni és irodai monitorok világa, az LCD-nek pedig leáldozott a napja. Tulajdonképpen ezt lehet leszűrni JJ Lee, az LG alelnökének a szavaiból, aki szerint az LG piacra dobja az IPS-alapú monitorcsaládját, az IPS4 kötelékébe tartozó képernyőket. Hogy mitől jobb az IPS a hagyományos LCD monitoroknál? Egyrészt sokkal hűebben adják vissza a színeket, a megjelenített képek minősége messze jobb a régi monitorokénál, emellett hatalmas látószöge is van, vagyis oldalról is jobb a rálátásunk a monitorra. Lee szerint ezek a monitorok, amikről sok egyebet nem tudunk elmondani, mint hogy nem 3D-sek, nagyon pénztárcabarát árakat fognak kapni, így nem kell majd a vásárlóknak sokat agyalniuk azon, hogy a mai forgalomban levő LCD-t vegyék meg, vagy válasszanak egy LG IPS4 monitort. Árról, méretekről, modellekről, megjelenésekről nem tudni pontosat, de az első sorozat várhatóan májusban gördül ki a gyárkapun az ázsiai piacokra, utána nem sokkal Európát és Észak-Amerikát hódítják meg az új monitorok, méghozzá az „elkövetkező hetekben”.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd