Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Acer játékőrültek számára készített PC-t

Laptop

Az Acer játékőrültek számára készített PC-t

Az Acer bemutatta PC-játékosoknak szánt Predator asztali számítógép sorozatát.

Az Acer új Aspire Predator G7710 asztali gép kiemelkedő játékélményt nyújt azon felhasználók számára, akik azért játszanak, hogy szembenézzenek a lehetetlennel és megkíséreljék túllépni azt. A gépben DVD és Blu-ray meghajtók, többfunkciós kártyaolvasóval kombinált USB és audió csatlakozók találhatók. Az új Intel mikro-architektúrára alapozva, a Core i7 processzor a magasfokú teljesítmény és az energia-hatékonyság kombinációját nyújtja.

Az Acer tökéletesített egy olyan folyadékhűtési rendszert, amely garantálja az optimális rendszer működését túlmelegedés nélkül még a túlhúzás (overclocking) után is, kompromisszumok nélkül a legnagyobb teljesítmény esetén is. Ez a napjaink legfejlettebb hűtési rendszere 5,7 évnyi folyamatos működést kibír anélkül, hogy attól kellene félnünk, hogy a ventilátor meghibásodik, vagy a hűtőfolyadék elpárolog.

Az új Aspire PREDATOR számítógép második generációs Dolby Home Theatre audio technológiával, és opcionális Creative Sound Blaster X-Fi hangkártyával van felszerelve.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés