Connect with us

Új iPod nano: akár 8 GB memóriával

Laptop

Új iPod nano: akár 8 GB memóriával

Az Apple bemutatta legújabb digitális zenelejátszóját, mely 24 órás mobil üzemidőt és akár több mint kétszeres tárkapacitást kínál, ötféle színben választható, új alumínium burkolatba rejtve.

Az új iPod nano az Apple-féle Click Wheel pörgető-kerekkel irányítható, de elődjénél kisebb és vékonyabb; valamint ezüst, rózsaszín, zöld, kék és fekete színben is kapható.

Az ötféle különböző, színben választható alumínium toknak köszönhetően mindenki stílusának, ízlésének megfelelő iPod nano modellt választhat. Az új szolgáltatások, mint például a Keresés vagy a Gyors Pörgetés még könnyebbé teszik a választást a digitális zenei gyűjteményből.

Az új iPod nano támogatja a szünetmentes lejátszást is, így a mixeket, koncertfelvételeket élvezetesebb hallgatni. Továbbá támogatja az Apple szabadalmaztatott Auto-Sync technológiáját, melynek segítségével a digitális zenegyűjtemény, a fényképek, podcast adások, cím- és naptár bejegyzések mindig szinkronban maradnak az asztali Mac vagy Windows számítógéppel, USB 2.0 kapcsolaton keresztül.

Az Apple új tartozékokat is kínál az új iPod nano modellekhez: nyakba-akasztható fülhallgatót, karpántot, dokkolót és egy kompakt, új hálózati töltőt, mely utazáshoz is ideális. Az új iPod nano is elődeinek 30-tűs dokkoló csatlakozóját örökölte, így számtalan régebbi tartozékkal is használható, melyekből mára közel 3.000 különböző kapható. A második generációs iPod nano is együttműködik a Nike+ Sport Kittel és támogatja a hangrögzítő kiegészítőket is.

A második generációs iPod nano 2 GB tárkapacitással ezüst színben, 4 GB tárkapacitással ezüst, rózsaszín, zöld és kék színben, míg a 8 GB-os változat fekete színben rendelhető.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom